Beymen’de etçi de olacak

Nişantaşı Beymen’in bulunduğu Karakol Sokak’ta, Beymen Home ve Beymen Blender adlı iki mağaza daha var.

Blender’da Beymen’in ithal ettiği Prada gibi dünyaca ünlü markaları bulmak mümkün... Geçtiğimiz gün bunları gezme fırsatı buldum. Mağaza müdürü Nurdan Yüzbaşıoğlu, dört katlı mekanı gezdirirken bir yandan da yeni bir oluşum içinde olduklarını anlattı. Armutlu’daki et lokantası Dükkan, yakında bu mağazanın içinde şube açacakmış. Müdavimleri arasında Monik Benardete, Belma Simavi, Nursen Gündüz, Serra Tokar, Hülya Avşar gibi tanınmış simaların da bulunduğu bu popüler adres, 1 Kasım’da Nişantaşı’nın göbeğinde olacakmış. Yüzbaşıoğlu, "Artık Dükkan’ın etlerini yemek için kimse Armutlu’ya kadar gitmek zorunda kalmayacak" diyor.

Kennedy ailesiyle tanıştı

New York’ta yaşayan tasarımcımız Emre Ertürk, geçen hafta insan hakları savunucusu Eleanor Roosevelt’in 125’inci doğum günü nedeniyle New York-Vall Kill’de düzenlenen anma törenine katıldı. Roosevelt ailesine ait Stone Cottaga çiftliğinde düzenlenen ve ülkenin jet sosyetesini buluşturan törende Ertürk, Kennedy ailesinin 4’üncü kuşak temsilcisi Kerry Kennedy ve ailesine ayrılan masada oturdu.

Oscar ödüllü Susan Sarandon ve Kerry Kennedy’ye birer plaketin verildiği törende, daveti düzenleyen Meera Gandhi ile Credit Suisse Bankası’nın dünya başkanı olan eşi Vikram Gandhi de Ertürk’le aynı masadaydı... Ünlü şarkıcı Harry Belafonte gibi ünlülerin de katıldığı organizasyonda Emre Ertürk, Kerry Kennedy’nin 15 ve 17 yaşlarındaki kızları Miriah ve Michaela Kennedy ile de bir süre sohbet etti.

Martin Solveig geliyor

Dünyanın en başarılı DJ’lerinden ve dans müziğinin en büyük ekollerinden olan, "Jealousy", "Rejection", "C’est La Vie", "I Want You" gibi pek çok hitin de yaratıcısı Fransız prodüktör Martin Solveig, "Efsane DJ’ler" serisinin bu sezondaki ilk konuğu olarak İstanbul’a geliyor. Çıkardığı her albümü dans müzik listelerinin en üst sıralarında yer alan, dünyanın dört bir yanındaki en önemli kulüplerde hitleri çalınan Solveig, 1 Kasım’da Airport adlı mekanda performans gösterecek. Etkinlik, Malibu ana sponsorluğunda ve Unilife Organizasyon imzasıyla düzenleniyor.

Her gün bin kişi tıklıyor

Sunduğu ünlü markalarla dünya trendlerini ve modayı bir tıkla takip etmeyi sağlayan www.modaelinizde.com sitesi, kısa sürede internette büyük başarılara imza attı. Kurucusu Süleyman Orakçıoğlu, Google’ın internetteki siteleri puanlayan "pagerank" sisteminden 5 tam puan alan sitenin günde ortalama bin kişi tarafından ziyaret edildiğini belirtiyor.



Rahatına düşkün çift

Yılın büyük bölümünü Bodrum-Türkbükü’ndeki evlerinde geçiren Gülin-Akın Öngör çifti, geçtiğimiz hafta Volkan Büyükhanlı-Sanem İren çiftinin düğün davetine katıldı. Bodrum Kempinski Otel’de gerçekleşen törene Akın Bey siyah pantolon ve tişört üzerine giydiği beyaz ceketle katılarak sportif bir şıklığı benimsediğini gösterdi. Gülin Hanım ise tercihini son yıllarda çok moda olan otantik tasarımlardan yana kullanmış, yaka ve kol kısımları boncuk işlemeli uzun, bol bir elbise ile mekana gelmişti.



Gelin adayını çabuk benimsedi

Ralph Tezman’ın flört ettiği kızları annesi Tilda Tezman’la bir arada görmek neredeyse imkansızdı. Ta ki hayatına Sanem Kardıçalı adlı İzmirli güzel girene kadar... Tilda Hanım, geçtiğimiz gün Şebnem Çapa’nın Çukurcuma’daki mağazasının açılışına gelin adayı Sanem Hanım’la beraber geldi. Ve bu iki ismi yan yana görmek açıkçası beni şaşırttı. Anladım ki Kardıçalı kaleyi içten fethetmiş ve kendini aileye gelin olarak çoktan kabullendirmiş.

Saraç’tan yeni formül

Dr. Ender Saraç’ın formüle ettiği ve gıda takviyeleri, vitaminler, mineraller ve bitkisel ürünler alanında dünya devi Douglas Laboratories’in ürettiği Formula 7, yarın düzenlenecek toplantı ile Türkiye’ye tanıtılacak. Douglas Labs’in yeni ürünü olan kolay zayıflamaya yardımcı ürünü Formula 7’nin tanıtım toplantısına, Dr. Ender Saraç, Douglas Labs. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Taksir ve Douglas Labs. Genel Müdürü Kenan Evren Soydan da katılacak.

Kızına SPA zinciri açtı

Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nün asıl sahibi Emre Can, kızına hayatının hediyesini verdi ve 1984 doğumlu Gizem’e Etiler Mayadrom Center ve Çekmeköy’deki Mayadrom’un içinde "Fuga" adında iki muhteşem SPA merkezi açtı. Bütün terapistlerin Balili olduğu SPA’ların ilki bu cumartesi günü Etiler Mayadrom’da hizmete girecek. Merkezin açılışını, Ebru Şallı’nın davetlisi olarak İstanbul’a gelecek olan Dr. Howard Murad yapacak.

Sanatseverlere özel kebapçı

Tike ailesinin en genç restoranlarından biri olan Tike Yeniköy, geçtiğimiz yaz aylarında hizmete girdi. Bildiğimiz kebapçı formatının dışında kalan mekanda, diğer Tike restoranlarından farklı olarak bir de mini sanat galerisi bulunuyor. Sofistike dekorasyonu, geniş bahçesi ve küçük gruplar için ayrılmış şık locaları ile göze de hitap eden mekanın sahibi, genç girişimci Semih Enön... Tike Yeniköy, tarihi Sait Halim Paşa Yalısı’nın tam karşısında...

Öztarhan stili

Cemiyet hayatının en sıra dışı ve en renkli giyinen erkeklerinin başında hiç kuşkusuz Önder Öztarhan geliyor. Geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olma mutluluğunu yaşayan Önder Bey, katıldığı hemen her davette dikkatleri üzerine çekiyor. Kendisine geçtiğimiz gün de Lütfi Kırdar Uluslararası Sergi Sarayı’nda düzenlenen Contemporary Istanbul fuarında rastladım. İlginç kesimli dar ceketi ve yeşil renkli pantolonu sayesinde, o kalabalıkta bile ilk anda fark ediliyordu.
Yazarın Tüm Yazıları