Beraberliğin acısını barda unutmak istedi

Beşiktaş önceki akşam İnönü Stadı’nda Kayseri Erciyesspor’la 2-2 berabere kaldı.

Futbolcuları ve yöneticileri hayli üzen bu skor, taraftarları da hayal kırıklığına uğrattı. BJK Koleji’nin, Opera Pastaneleri’nin ve Salomanje Cafe’nin sahibi Erol Kaynar’ın yüzü de özel locasından izlediği maçın final düdüğünü duyduğu anda asıldı. Yönetim kadrosunda bulunduğu takımın kendi sahasında berabere kalmasına üzülen Kaynar’la maçtan sonra Teşvikiye’deki Salomanje Cafe’de konuştum. Sonuca üzüldüğünü, bu sene şampiyonluğun çok zor olduğunu söyledi. Ardından da neşesi biraz olsun yerine gelsin diye iki aydır flört ettiği Arte Tahir’le buluşmak üzere Kuruçeşme’ye gitti. Geç saatlere kadar bir barda eğlenen çift, gazetecilere beraber görünmemek için mekanı 5’er dakika arayla terk etti.

Tek taş takıldı

Ebru Akel ile sevgilisi Can Ateş’in beraberliği nikah masasına doğru ilerliyor. Duyduğuma göre önceki evliliğinden iki çocuk sahibi olan Ateş’in onlara ilgisinden çok etkilenen Akel, her fırsatta dostlarına "Çocuğum olursa babası mutlaka Can olsun isterim" diyormuş. Can Bey de ilişkinin ciddiyetini göstermek için geçen hafta sevgilisine bir tek taş pırlanta hediye etmiş.

Sen kullan

Ömer Dinçkök’ün kızı Mutlu, yaklaşık sekiz aydır Mudo’nun sahibi Mustafa Taviloğlu’nun yeğeni Serhat Soysal’la flört ediyor. Genç çifte geçtiğimiz gece Kuruçeşme’deki bir kulüpte rastladım. Arkadaşlarıyla buluşup yemek yedikten sonra geç saatlere kadar eğlenen sevgililer, çıkışta Akmerkez Residence’daki dairelerine döndü. Bu arada otomobili Soysal yerine Dinçkök’ün kullandığı dikkatten kaçmadı. Alkol aldığı için araba kullanmak istemeyen Soysal, sürücü koltuğuna sevgilisini oturtmuştu.

Evlilik yakın

İlk evliliğini Özlem Önal’la yapan Nur Taşkent, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Artık bekarlığa veda zamanının geldiğini düşünen ve yaklaşık sekiz aydır birlikte olduğu Ela Çubukçu ile önümüzdeki aylarda evlenmeyi planlayan Taşkent’e geçen akşam Ortaköy’de rastladım. Elbette yanında sevgilisi de vardı. Çiftin keyfi her zamanki gibi yerinde görünüyordu.

Boşanacak mı

Aslı Berker, geçtiğimiz yıl Lübnan asıllı işadamı Marc Waked’la, Pera Palas Oteli’nde düzenlenen bir törenle evlenmişti. Düğün sonrası Beyrut’ta yaşamaya karar veren estetisyen Berker, mesleği icabı sık sık İstanbul’a geliyor, ama eşi neredeyse hiç yanında olmuyordu. Uzun zamandır çifte yakın çevreler bu evliliğin sarsıntıda olduğunu, Aslı Hanım’ın İstanbul’u, ailesini ve arkadaşlarını çok özlediğini fısıldıyorlar. Duyduğuma göre Berker gerçekten de boşanmayı düşünüyor ve bu düşüncesini zaman zaman yakınlarına açıyor.

Osmanlı kemeri

Elif Edes, Ortaköy’deki Harley&Davidson Cafe’nin içinde Masa adlı yeni bir kulüp açtı. Kişiye özel partilerin yapılmasına imkan tanıyan yeni kulübünün açılışını da geçtiğimiz günlerde yaptı. Açılış kokteylinde gözler Edes’in belindeki Fatih Sultan Mehmet figürlü kemerdeydi. Edes, kardeşinin tasarladığı kemer ve çantaları kullandığını ve bunların epey ilgi gördüğünü söyledi.

Hediye yağmuru

Çiğdem Kayalı, 47’nci yaşını önceki gün verdiği partiyle kutladı. Ortaköy’deki bir restoranda düzenlenen partide, 5 katlı doğum günü pastasını sevgilisi Tarkan Sualp ve arkadaşlarıyla birlikte kesen Çiğdem Hanım, ilerleyen dakikalarda da hediye yağmuruna tutuldu. Dostları, kıyafete düşkünlüğüyle bilinen Kayalı için Vakko ağırlıklı seçimler yapmıştı. Tarkan Sualp ise sevgilisine küpe, bilezik, kolye ve yüzükten oluşan bir set hediye etti.

Hülya görmesin

Helin Avşar, son dönemlerde gece kulüplerinde ve barlarda pek görünmez olmuştu. Bunda ablası Hülya Avşar’ın getirdiği "gece yasağı"nın da büyük etkisi vardı. Ancak genç Avşar, bayram tatilini Antalya’daki Sungate Otel’de birlikte geçirdiği Hülya Avşar’ın, kızı Zehra ve boşandığı eşi Kaya Çilingiroğlu’yla Amerika’ya gitmesini fırsat bilip yine kendini yollara vurdu! Hemen her akşam popüler bir mekanda rastladığım Helin Avşar, önceki akşam da Reina’daydı.
Yazarın Tüm Yazıları