Ben Selçuk'tum..

Bazen yazmak zor gelir insana.. Bazen en sevdiği işi yapmak bile yetmez hayattan keyif almak için..

Haberin Devamı

Bazen hatırlatır kara toprak, son durağın neresi olduğunu.. Alır aramızdan sevdiğimiz bir dostu..
Bu renklerle tanıdım Selçuk Yula’yı.. Seyrettiğim ilk Fenerbahçe maçında 4 gol atmıştı.. Hayran kalmıştım çabukluğuna, koşuşuna, vuruşlarına.. O varken daha rahattı taraftar.. Daha mutluydu.. Umarım arkasından duyduğu güzel sözler onun mekanını en güzel yerlerden eyler..
Keyifli bir ilk yarı vardı Fenerbahçe için.. Keyifsiz başlayan.. Büyük bir savunma haasıyla, tipik bir Fenerbahçe savunma göbeği boşluyla tamamlanan ve taraftarı mutsuz kılan bir gol..
Çıkana kadar sahanın en iyisi Meireles harika bir golle yanıt verdi.. İlk maçta kötüydü Raul.. Rövanşta çabuk ve ayağa oynayarak takımı pozitif yönlendirdi.. Golü hem takımın çabuk toparlanmasını sağladı hem de tribüne moral oldu..

Kadlec’ten kritik hamle

Cristian
bıraktığı yerden devam ediyor.. Sow ve Webo da öyle.. Kuyt da biraz düşüş var.. Moral olarak geçen yılki görüntünün gerisinde.. Ama toparlanır. Yobo ve Kadlec olağanüstü oyuncular değil.. Ligde Egemen ve Hasan Ali yerlerini alır.. Buna karşın Kadlec’in hakkını yemeyelim.. Çok kritik bir hamlesi vardı son 5 dakikada..
Salzburg kolay takım değildi.. Keyifsizlik yaratacak bir ekipti.. Hızlı ve kanatları kullanan anlayışları Fenerbahçe’ye ters geliyordu.. Bu sezonun en akılla transferi Alves’in kestiği akın sayısı 10’dan fazlaydı.. Savunma lideri olarak alabileceği en iyi isimlerden birini aldı Fenerbahçe..
Bir üst turda ne olur, Süper Kupa kazanılır mı, lig nasıl şekillenir.. Bu soruların özünde bir gerçek yatıyor.. Taraftar bölünmemeli ve aynı fikirleri paylaşmasalar da, 64. dakikada yaptıklarını yapmamalılar..
Fenerbahçe taraftara şu mesajı verdi dün.. Ben Selçuk’tum.. Alex’tim.. Aykut’tum.. Alves’im.. Sow’um.. Belki keyifim sizin için, belki keyifsizlik.. Ama ben Fenerbahçe’yim.. Kara günde güzel günde.. Fenerbahçe için ‘güzel güneşli günler’ gelmeyecek.. Çünü Fenerbahçeli olmanın anlamı ‘güzel güneşli günler’ yaşamaktır.. Nefes aldığın her an..

Yazarın Tüm Yazıları