Baskının uyandırdığı şiddetli tepkiler ortaya çıkabilir

Gerilimin yüksek olduğu bir gün.

Gösterilmek istenen konularla ilgili ortaya çıkan olaylar baskı yaratabilir veya baskının uyandırdığı şiddetli tepkiler açığa çıkabilir. Tahammülsüzlük ve öfkenin sonucunda istenmeyen durumlar olabilir. Meydana gelen olaylar kuruntulara yol açabilir. İlaçlar, kimyasal maddeler ve zehirler konusunda bazı karışıklıkların meydana gelebileceğini işaret eden gökyüzünün konumu zehirlenmeler, salgın hastalıklar ve kazalara karşı uyarıyor.

MEKTUPLAR

RUMUZ: Gezegen

İsteklerinizin oluşturduğu bir gerilim içindesiniz. Kendinizi olaylara kaptırmayın. Genellikle Satürn döngülerinin olduğu zamanlar zor geçer. Özellikle doğum haritanızdaki Satürn’e geçiş yapan Satürn zıt konuma geldiği dönemler... Ve siz de böyle bir dönem içindesiniz. İstekleriniz değişiyor ve kendi içinize yöneliyorsunuz. Ancak olaylar sizi değiştirmek için zorluyor. Kendinizin şanssız olduğunu yazıyorsunuz fakat doğum haritanızda şanslı biri olduğunuz görünüyor. Sadece böyle bir dönemde meydana gelen olaylar yüzünden şanssız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Aslında kendinize ve yaşadıklarınıza daha dikkatli bakacak olursanız, şansınızın farkına varacaksınız. İyi duygularınızı yükseltin ve sizi zorlayan durumları şansa dönüştürün. Bunu yapabilirsiniz. Çünkü şu sıralarda Satürn’ün zorlayan etkisine karşılık Jüpiter’in de etkisi altında bulunuyorsunuz. Olayları büyütmek yerine anlamaya çalışın ve fırsatları iyi kullanın. Yükselen burcunuz Yengeç. Üstelik Ay Balık burcundayken doğmuşsunuz ve bu işaretler sizin duyarlılığı yüksek biri olduğunuzu gösteriyor. Yaşadıklarınızın sizi çok fazla zorladığını düşünmek yerine, içinizden yükselen istekleri belirleyin ve bunları gerçekleştirmek için gayret gösterin. Radikal değişimleri sembolize eden Pluto ise Ay’ınızı tetiklemeye başlamış ve doğum haritanızdaki diğer etkiler de uyanmış. Bu durum sizin çok önemli bir geçiş döneminde bulunduğunuzu gösteriyor.

RUMUZ: Aşıkl

Duygularınızın derinleştiği bir dönem ve zaten çok uzun süren bir ilişkinin yeni bir şekil almasını istiyor olmanız, duygularınızı daha da derinleştiriyor. Geçen iki yıllık süreç sizin için zaten çok zorlayıcı olmuş olmalı. Özellikle tarzınızı değiştirmeye zorlamış olabilir. Yükselen burcunuz Aslan olduğu için şimdi de Satürn Yükselen burcunuzu etkiliyor. Fakat sözünü ettiğiniz kadar yoğun duyguların nedeni Venüs ve Oğlak Burcunda geri giden Venüs... Bu sizi etkiliyor. İlişkinizin aşama yapma zamanı geldiğini işaret eden gökyüzünün konumu, sevdiğinizle ilgili olayları hatırlayıp duygusallaşmanıza ve karamsar bir hal içine girmenize neden oluyor. Aslında sizin için şimdi çok iyi bir zaman başlıyor. Fakat Şubat’a kadar geçen süre boyunca duygularınız derinleşmeye devam edecek ve bu sırada sevdiğinizle ilgili duygularınız değişebilir. Fakat Şubat’tan sonra verimli bir döneme giriyorsunuz. İsteklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir dönem. Şayet bu sırada ayrılmaya karar vermezseniz bu sene evlenebilirsiniz.

RUMUZ: Ayşe

Doğum haritanda yüksek öğrenim yapabileceğin görünüyor. Üstelik kolay öğrenen birisin, fakat bilinenden daha fazlasını merak eden bir tabiatın var. Ve öğrenme potansiyelin yüksek olduğu için endişe duymana neden olacak bir durum yok. Fakat bu sene kendini çok fazla ciddiye almış ve kariyer yapmaya odaklanmış olmalısın. Bunun sonucunda korkuların uyanmış olabilir. Biraz rahat olmalısın. Çünkü bu yıl senin için başarılı geçecek. Yükselen burcun Koç.
Yazarın Tüm Yazıları