Barmenler Buz Otel’de yarıştı

Finlandiya Votka’nın Kittila Buz Otel’de gerçekleştirdiği 8. Finlandiya Votka Kupası, her yıl olduğu gibi yine katılımcı barmenler arasında büyük çekişmelere sahne oldu.

Geçen yılın birincisi Türkiye bu yıl dereceye giremese de, Türk barmen Erdem Yüksel’in başarılı kokteylleri çok beğenildi. Finlandiya’lı barmen Jan Lindgren’in birinciliği kazandığı yarışmada Türk ekibini temsilen Brown Formen Türkiye Genel Müdürü Hüsamettin Bayazıt hazır bulundu. 19 ülke barmenleri ve medya mensuplarının Buz Otel’de konaklama fırsatı bulduğu turnuvada, Finlandiya’ya özgü yarışma ve etkinliklerin yapıldığı kar safarisi de ilgi çekti.

Ortaya çıktılar

Mirkelam ile eşinden boşandıktan sonra birlikte olmaya başladığı Pınar Kirer, geceleri pek dışarda görülmezler. Ancak bu kural geçtiğimiz hafta bozuldu. Kirer ile Mirkelam, uzun bir aradan sonra Beyoğlu’nda ortaya çıktı. İstiklal Caddesi’nde el ele yürürken rastladığımız ikilinin keyfi yerindeydi...

Gözlüğe boğuldu

Nükhet Duru, geçtiğimiz gün Eksen Optik ve Luxottica Group markalarının 2006 güneş ve optik koleksiyonlarının tanıtıldığı 11. bayi toplantısında sahneye çıktı. Sahneye Topten’in swarovski taşları ile hazırlanmış pırıltılı güneş gözlüğü ile çıkan Duru’ya 11. yıl hatrına 11 tane Topten marka gözlük hediye edildi. Sahnede güzelliğine yönelik övgülere teşekkür eden sanatçı, "Genç kalmanın sırrı pozitif düşünmekten geçiyor. Hayata olumlu bakmak, kendini ve herkesi, her şeyi sevmek insanı yaşama daha çok bağlıyor" dedi.

Eşimin arkadaşı

Bülent Ersoy’un Günay Restaurant’daki programını izleyenler arasında Asuman Krause ve Arnavutköy’deki Fishmekan adlı balıkçının ortaklarından Çetin İşgil de vardı. Birlikte görüntülendiklerini anlayan Çetin Bey, ünlü mankenin eşinin arkadaşı olduğunu söyledi ve sevgili sanılmamalarını istedi.

Centilmen şoför

Emel Müftüoğlu da Yeşim Salkım ile İlker İnanoğlu’nun Kuruçeşme Divan’daki düğün törenine katılan isimler arasındaydı... Müftüoğlu, mekana özel şoförünün kullandığı bir otomobille geldi. Ondan önce otomobilden inip kapısını açan şoför, rahat giyebilmesi için sanatçının kürkünü de tutarak centilmenliğini gösterdi.

Düğün bekleniyor

Athena grubunun üyelerinden Hakan Özoğuz, geçtiğimiz akşam sevgilisi Neşe Sayles’le birlikte Beyoğlu’na gitti. İkili geç saatlere kadar gönüllerince gezip eğlendi. İki yıldır birlikte olan Sayles ile Özoğuz’un ilişkileri gayet istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Hatta dostları ve Hakan’ın ağabeyi Gökhan Özoğuz, bu işin sonunda evlilik olduğunu fısıldıyor.

Cenk Eren’le yeniden

Cenk Eren, Zincirlikuyu’daki Gilda-La Pergola’da programa başladı. Sahneleri çok özlediğini söyleyen Eren, artık çarşamba geceleri bu mekanda sevenleriyle buluşacak. Onun yeni programından ünlüler de kısa sürede haberdar oldu. Nedim Keçeli, Ali Can Ulusoy, Merva Ulusoy ve Emra-İbrahim Çarmıklı çifti, ilk akşamında Cenk Eren’i izlemek üzere ön masalarda yerlerini almışlardı.

Dizi aşıkları

Azap Yolu dizisinin çekimleri nedeniyle Mardin-İstanbul arasında mekik dokuyan Kadir İnanır, geçtiğimiz akşam Ebru Akel’le Arnavutköy’deki Eftelya Balıkçısı’ndaydı... Onları baş başa yemek yerken görenler, bunun duygusal bir yakınlaşma olabileceğini düşündü. Ama gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Geç saatlere dek süren yemeğin sonunda mekandan ayrılan Akel, "Sakın yanlış anlaşılmasın. Bu dizinin senaryosunda başından beri ben de varım. Dizide İstanbullu bir genci oynuyorum ve Kadir Bey ile aramızda bir aşk hikayesi olacak. Biz sadece dizi aşığıyız" dedi. Akel, dizideki aşkın gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği sorusunu ise "O hepimizim Kadir ağabeyi" diye yanıtladı.
Yazarın Tüm Yazıları