Balıkçıda dansöz oynattılar

Moris Kohen, önceki akşam gittikleri bir balıkçıda sevgilisi Güzide Duran'ın isteğini kırmadı.

Müşteriler mekandan ayrıldıktan sonra arkadaşlarıyla dansözlü eğlencenin startını veren grup, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Dansözün masanın üzerine çıkıp göbek attığı gecenin sonunda ciddi alkol alan Ayşe Hatun Önal, Duran'ın evinde kaldı.

Haberin Devamı

Balıkçıda dansöz oynattılarÂBalıkçıda dansöz oynattılar

Kıyı’da dansöz oynattılar

Ünlülerin favori balıkçılarından Kıyı, önceki akşam sıra dışı bir programa sahne oldu. Tarabya sahilinde bulunan mekanın o günkü müşterileri arasında Moris Kohen, Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal, Serdar Bilgili, Arzu-Numan Ceyhan, Asuman-Hüsnü Güreli ve Mehveş-İskender Pisak’tan oluşan grup da vardı. Neşeli grup diğer müşteriler oradan ayrıldıktan sonra kapıları kapattırdı ve fasıllı, dansözlü eğlencenin startını verdi. Moris Kohen’in, telefon açıp fasıl ekibi ile dansöz çağırdığı eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. İçkilerin su gibi aktığı, dansözün masanın üzerine çıkıp göbek attığı gecenin sonunda Ayşe Hatun Önal, Duran’ın evinde kaldı. Otomobilini nereye bıraktığını hatırlayamayacak kadar çok alkol alan Önal’ın aracı da Kıyı’nın kahyalarına emanet edildi.

Hülya değil Gülben

Haberin Devamı

Kaya Çilingiroğlu’nun babasının adına düzenlediği golf turnuvası, bu yıl 25-27 Mayıs tarihlerinde Antalya-Belek’te yapılacak. Turnuva için Antalya’ya giden konukların konaklayacağı Adam&Eve Otel, aynı zamanda turnuvanın gala programına da ev sahipliği yapacak. Ancak bu kez galada ciddi bir fark var. Geçtiğimiz yıl programda eski eşi Hülya Avşar’ın sahneye çıkmasını isteyen Kaya Çilingiroğlu, bu yıl Avşar’ın yerine Gülben Ergen’e teklif götürmüş. Ergen de teklifi fazla düşünmeye gerek duymadan kabul etmiş. Çilingiroğlu’nun, Sadettin Saran ile ilişkisini gözler önüne serdiği için bu yıl Avşar’ı istemediği konuşuluyor.

Kaynakla uzattı

Derin Mermerci, iki ay kadar önce Nişantaşı sokaklarında kısacık saçlarıyla dolaşıyordu. Geçtiğimiz gün Les Ottomans’da düzenlenen Dilek Hanif defilesini izlemeye ise omuzlarından aşağılara dökülen uzun saçlarıyla geldi. Kısa saçından çabuk sıkılan Mermerci, kuaförü Erdem Kramer’e kaynak yaptırtarak istediği saç modeline yeniden kavuşmuştu.

Teyzedeki deÄŸiÅŸiklik

Nevbahar Koç, geçtiğimiz akşam düzenlenen Dilek Hanif defilesini teyzesi Ahu Tuğbay’la birlikte izledi. Uzun zamandır görmediğim Ahu Hanım’ın yanaklarının şişmiş, alnının gerilmiş olduğunu fark ettim. Zaten dolgun olan dudaklarını da biraz daha dolgunlaştırmış gibiydi... Geçen yıllara boyun eğmeyip estetik ile gençliğini ve güzelliğini koruyan Tuğbay, gerçekten de yaşıtı pek çok hanımdan daha genç ve daha alımlı duruyor.

 

Günyeli Bursa’da

Haberin Devamı

Mehmet Günyeli’nin "Hindistan" adını ver-diği fotoğraf sergisi, 14-24 Nisan tarihlerinde Bursa Kent Müzesi’nde sanat severlerle buluşacak. 17. Bursa Fotoğraf Günleri kapsamında açılan, Hindistan’ın rengini ve ritmini yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi, Bursa’dan sonra ise Antalya’da, ardından Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de 19 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çeşme’de rezidans yapacak

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Gökhan Çarmıklı, Miami’de inşa edip satışa sunduğu rezidansların aynısını Çeşme’de yapma kararı almış. Bu proje nedeniyle geçtiğimiz hafta Çeşme’ye giden Çarmıklı, uygun araziyi de bulup satın almış. Bir an önce işe koyulmak isteyen Gökhan Bey, inşaata başlamış bile. Çarmıklı Çeşme’de Sheraton Otel’de kalıp işlerini koordine ediyor...

Profesör adaya çıkacak

Haberin Devamı

Amerikan kökenli ilaç şirketi Valeant'in tek kozmosötik ürünü olan Kinerase'in son keşfi Kinerase SPF 30 Cilt Bakım Kremi'nin Türkiye lansmanı, 12 Nisan akşamı Suada'da yapılacak. Türkiye'de birinci yaşını kutlayan markanın bu çok özel lansman gecesine, dünyanın en ünlü üç dermatoloğundan biri olan ve cilt kanseri konusundaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Leon Kırcık, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ve Deniz Seki de katılacak.

Saraya layık bir gece

Nurcan-Turgay Artam çifti, Yıldız Sarayı’nda muhteşem bir davete ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın müzik yaptığı, konukların kırmızı halılar üzerinden geçerek salona girdiği ve geç saatlere kadar dans ettiği gecede, AntikDekor dergisinin 100. sayısı nedeni ile verilen kültür-sanat ödülleri de sahiplerini buldu. Resim kategorisinde Ömer Uluç, heykel kategorisinde Koray Ariş, koleksiyoner kategorisinde Kaya Turgut ile Sema-Barbaros Çağa çifti, tarih kategorisinde Prof. Dr. İlber Ortaylı, televizyon kategorisinde ise CNN Türk ve Haber Türk ödül aldı...

70’ler canlanıyor

Puma markası, 1977 yılına ithaf ettiği ve adını etkilendiği yıldan alan yeni koleksiyonu Puma 77’yi spor giyimden hoşlananların beğenisine sundu. Ünlü tenis ustası Guillermo Vilas’ın kendine olan güvenini, spontane davranışlarını yansıtan koleksiyon, o yıllarda Vilas tarafından temsil edilen yaşam biçimini de 2000’li yılların stili ve tasarım anlayışı ile birleştirmiş. Koleksiyonun tanıtımı, bu akşam Gayrettepe’deki Discorium’da, özel bir parti ile yapılacak. Puma 77 Party adlı organizasyonun özelliği ise, davetlilerin o yılların çizgilerini yansıtan kıyafetlerle geceye katılacak olmaları...

Yazarın Tüm Yazıları