Balık burcunu 21009'da neler bekliyor

İş, kariyer ve paraSevgili Balık’lar 2010 yılı son 12 yıldır yaşadığınız en parlak yıl olacak ve siz 2010’un en şanslı burcu olacaksınız.

2009 sizi önümüzdeki yıla hazırlayacak türden bir yıl. Tüm zayıflıklarınız, hayatınızda çeki düzen vermeniz gereken bölümler bu yıl sizi biraz zorlayarak, 2010’a en bilinçli şekilde girmenizi sağlayacak. Ocak ayının son haftasından itibaren, yaz aylarına kadar işte işler yolunda görünüyor veya mevcut durumunuzda bir değişiklik olmayabilir.
Gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabileceğiniz, gizli yardımlar alabileceğiniz bir yıldasınız. 26 Ocak (+/-15 gün) civarında yalnız kalmak isteyebilir ve bu şekilde artan yaratıcılığınız, bazı projelerde size başarı getirebilir. 9 Şubat (+/-15 gün) civarında birlikte çalıştığınız veya sizin için önemli bir kişiyle vedalaşmanız gerekebilir. 29 Ekim’den sonra ortak kaynaklar (krediler, miras, nafaka, ortaklık payları v.b) alanınız da zorlanmalar görülebilir, dolayısıyla bu yıl paranızı kontrollü harcamanız yerinde olur. Yakın çevrenizden ve arkadaşlarınızdan yardım göreceğiniz, yalnız kalarak ve sezgilerinizi takip ederek yaptığınız çalışmalarda başarılı olabileceğiniz bir yıl.
Aşk, ilişkiler
Yıl içerisinde etrafın ilgisini üzerinizde sıkça hissedeceğiniz dönemler var ancak ikili ilişkilerde (sosyal anlamda veya özel) zorlanmalar da ön planda olacak. Bazı ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Ocak’ın ilk haftasından Şubat ayının 5’ine kadar aşk hayatınız olumlu gidiyor veya sosyal yaşamınız hareketli ve keyifli. Şubat’ın 5’inden itibaren ayın 14’üne kadar ve Eylül ortalarında, özellikle dikkatli olmanız gerekiyor.
7 Temmuz (+/-15 gün) civarında, özel bir arkadaşlığınızın yapısı değişebilir veya ait olduğunuz gruptaki rolünüz farklılaşabilir. 22 Temmuz civarında ise, yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkinizde yeni bir sayfa açabilir veya çocuklarla ilgili bir haber nedeniyle şaşırabilirsiniz. 6 Ağustos’ yakın günlerde bazı ilişkilerinizin doğasını anlayabilir, arkadaşlarınızı farklı bir gözle görebilirsiniz veya ortaya çıkan gerçekler sizin için şaşırtıcı olabilir.
Aile ilişkileri ve sağlık
Sağlık açısından olumlu bir yıl. Ancak sıkça hissedeceğiniz yalnız kalma ihtiyacı, dönemsel psikolojik problemler yaratabilir. Sadece 9 Şubat civarında, sizin veya ailenizde bulunan bazı kişilerin sağlık sorunları nedeniyle sağlıkla ilgili kişi ve kurumlarla daha yakın ilişkiler kurmanız gerekebilir. veya bu kişilerle çeşitli nedenlerle (evlilik, farklı bir yere taşınma vb) yollarınız ayrılabilir. Ancak yıl boyu bu konuda Jüpiter tarafından desteklendiğiniz için olumsuz şeyler düşünmeyin
Yazarın Tüm Yazıları