Balık burcunu 2010’da neler bekliyor?

İŞ, KARİYER VE PARA

Haberin Devamı

Büyük değişimler yılındasınız. Yaşamsal öncelikleriniz farklılaşıyor. şans ve büyüme gezegeni Jüpiter’in burcunuzdan geçişi son 12 yılın en şanslı yılına girdiğinizi ve 2010’da 12 burç içerisinde en şanslı olan olduğunuzu müjdeliyor.

Yeni iş alanlarına yönlenebilirsiniz. Yapacağınız çalışmaların ve yeni girişimlerinizin maddi manevi karşılığını almaya başlayacağınız, 12 yıllık bir döngünün başındasınız. Özellikle yılın ikinci yarısında, burcun ilk 10 günü doğanlar parasal açıdan bazı fırsatlar yakalayabilirler.
28 Mayıs tarihinden itibaren önümüzdeki 8 yıl boyunca Balık burçları, maddi açıdan özgürlük isteklerinde artış gözlemleyebilirler.
Buna bağlı olarak bu süreçte, tek başınıza büyük gelirler elde edebileceğiniz gibi, ufak da olsa bir ihtimal, bazı işbirliklerinde sonlanmalar, toplu borçlanmalara bağlı kayıplar da yaşabilirsiniz.

AŞK, İLİŞKİLER VE YARATICILIK

Jüpiter’in etkisi aşk ve sosyal ilişkiler anlamında da etkisini gösterecektir. şanslı beraberlikler, evlilikler veya renkli bir sosyal yaşam ve farklı çevrelere girmek için uygun bir yılda olacaksınız.

AİLE İLİŞKİLERİ VE SAĞLIK

Sadece 7 Nisan-21 Temmuz arasındaki dönemde, son 2,5 yıldır ikili ilişkilerinizde (evlilik, beraberlik, ortaklık v.b) sizi rahatsız eden konular tekrar gündeme gelebilir ve bu sefer son olarak bu konu hakkında çözüme gitmeniz gerekebilir. Bu durumu meydana geldiği aylarda çözdüyseniz, endişelenecek bir şey yok demektir.

Sağlığınız ve aile ilişkileriniz açısından da Jüpiter’in olumlu etkilerini hissedeceğiniz bir yıldasınız, ama 7 Nisan-21 Temmuz arasında bu konularda gerilimler ve gerilime bağlı ufak tefek sağlık sorunları meydana gelebilir. Ancak, önemli sorunlardan bahsetmiyorum, bildiğiniz modern dönem rahatsızlıkları sadece!

Yazarın Tüm Yazıları