Balayı Maldivler’de

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Altınbaş’ın kızı Fatoş Altınbaş’la evlendi.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda yapılan ve damadın babası Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydığı nikah sonrası çift, balayı için Maldivler’e uçtu. Törende damadın şahitliğini Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Mesut Yılmaz ve Hüsamettin Özkan, gelinin şahitliğini Abdülkadir Aksu, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Rahmi Koç yaptı. Nikah törenine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Özhan Canaydın, Yılmaz-Serap Ulusoy, Nimet-Hüseyin Bayraktar, Faruk-Hatice Süren, Hüsnü-Asuman Güreli, Celal-Aysel Doğan, Yıldırım-Revna Demirören, Vefa Küçük, Hikmet Çetin, Ertuğrul Özkök, Mehmet Barlas, Aydın Ayaydın’ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 400 davetli katıldı. Nikah töreninden sonra İbrahim Tatlıses sahneye çıktı ve sevilen şarkılarını seslendirdi.

Bu mevsimde erik buldu

Geçtiğimiz gün, Ece-Ozan Doğulu çiftine rastladım. 5 aylık hamile olan Ece Hanım’ın canı TGI Friday’s’te yemek yemek isteyince Ozan Bey, eşinin ricasını kırmayarak Anadolu Yakası’ndaki evlerinden Etiler’e gelmiş. Ece Hanım, sohbet esnasında erik istediğini söyledi. Bu mevsimde erik bulmanın zor olduğunu bilen Ozan Doğulu arkadaşlarını arayıp erik bulabileceği adresleri sordu. Sonunda arkadaşlarının tavsiyesi üzerine gittiği manavda erik buldu. Ece Doğulu, eşinin bulduğu eriklerin 10 tanesini bir çırpıda yedi. Bu arada Ozan Doğulu’nun eşine geçtiğimiz hafta sıfır kilometre bir cip aldığını da söyleyeyim...

Gecenin yorgunu

Mango’nun 2008 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun tanıtıldığı defile geçtiğimiz gece yapıldı. Koreografisini Öner Evez’in üstlendiği defilede, Türkiye’nin önde gelen 30 modeli podyuma çıktı. Maslak Doğuş Power Center Otomotion’da yapılan defilenin ardından konuklar, düzenlenen partiyle eğlendiler. Partinin organizasyonunu üstlenen "Hediyeniz Var" adlı şirketin ortağı Işıl Sarraf ve Tuğba Peksayar, kusursuz geçen gecenin sonunda oldukça mutluydular.

Uzak köşelerde

Giyim sektörünün önde gelen firması Mango, yeni koleksiyonunu geçtiğimiz gece İstanbul Maslak Power Center’da düzenlenen bir defileyle tanıttı. Defilede birbirinden ünlü mankenlerin tanıttığı kıyafetler elit hanımlarımızın ilgi odağı oldu. Defile sonrası verilen partide ise bu kez elitlerimizin birbirinden ididalı kıyafetleri yarıştı. Nalan Aksoy bordo renkli mini elbisesiyle dikkat çekti. Nalan Hanım, bir dönemler aşk yaşadığı Erol Eğin’in kendisinden önceki sevgilisi Arte Tahir’den uzak durmayı tercih etmişti. Arte Hanım ise siyah mini eteğiyle çapkınların bakışlarına hedef olduğu koltuktan gece boyunca kalkmadı. Beşiktaş Kulübü’nün menajeri Sinan Engin’in eşi Ayşe Engin ise, omzuna eşinin isminin baş harfini dövme yaptırmıştı.

Azmin zaferi

Hande Acar, geçtiğimiz aylarda doğum yapmış ve bir erkek çocuk dünyaya getirmişti. Doğum öncesi ve sonrasında aldığı fazla kilolardan uyguladığı spor ve rejim programı sayesinde birkaç ayda kurtulan Hande Hanım, Mango’nun defilesini izlemeye gelenler arasındaydı. Acar, mor gömleği, kırmızı çantası ve fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Emirgan’ı sevenler buluştu

Önceki gün, "Emirgan’ı Sevenler Derneği"nce düzenlenen ilk tanışma toplantısına Sakıp Sabancı Müzesi ev sahipliği yaptı. Geceye Türkan Sabancı, Dilek Sabancı, Deniz Adanalı ve Sema Sagat’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Derneğe destek veren Türkan Sabancı, "Bu tür sivil toplum örgütlerinin çoğalması" temennisinde bulundu. Derneğin Onursal Başkanı Baki Kızgınkaya, Dilek Sabancı’ya derneğe yardımlarından dolayı teşekkür etti.

İstanbul’da karma sergi

Çağdaş Türk sanatçılarını, diğer ülkelerin sanat ve sanatçılarıyla buluşturarak kültürel bir paylaşım ortamı yaratmayı amaçlayan "Erenus Sanat Galerisi", Floransa Bienali 2007 ve Ferrara Collective Grubu sanatçılarını, "Instants" (Anlar) adlı uluslararası karma resim sergisinde bir araya getirdi. 10 Mart’a kadar Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi’nde izleyicilerin beğenisine sunulan sergide sanatseverler, çağdaş resim sanatının değişik coğrafyalara ait çeşitlemelerini, aynı anda tek mekanda izleme fırsatına sahip olacak. Erenus Sanat Galerisi yöneticileri Bahadır Gökay ve Nilüfer Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı sergide, Amerika’dan Daniel Mekinley, İtalya’dan Laura Erler, Türkiye’den Eser Afacan, Bahadır Gökey, Osman Akit, Serdar Şeremet’in eserleri var. Serginin açılışına Turgut-Claudia Yılmaz, modacı Ahmet Eraslan gibi ünlü isimler de katıldı.


Çinicilikte farklı bir boyut

Dünyada ve Türkiye’de onlarca sergiye katılan ve sergi açan çini sanatçısı Sıtkı Usta, "Geçmişten Gelen Esintiler" adını verdiği sergisini geçtiğimiz gün Ankamall’da açtı. Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın açılışını yaptığı sergide sanatçının çiniciliğe farklı bir boyut kazandıran eserleri sergileniyor.
Yazarın Tüm Yazıları