Avusturya’da ‘nişan’lanıyor

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’na uzun yıllardır yaşadığı ve çok sevildiği Avusturya’da “Yüksek Devlet Nişanı” veriliyor.

Haberin Devamı

İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olduktan üniversite öğrenimini Viyana’da tamamlayan ve Viyana Belediye Başkanı Dr. Helmut Zilk’ten aldığı bursla moda kariyerine başlayan Kutoğlu, birçok kez “yılın modacısı” seçildiği Avusturya’da sadece çok değerli sanatçılara ve önemli işadamlarına verilen Yüksek Devlet Nişanı’na layık görüldü. Moda dünyasındaki başarılarının yanı sıra dünyaca ünlü isimlerle olan dostluklarıyla da Türkiye’nin fahri elçisi gibi çalışan Atıl Kutoğlu’na nişanı önümüzdeki ay düzenlenecek bir törenle teslim edilecek.

Buzda dans edecek

Mehmet Özöner’le yaşadığı yaz aşkıyla gündeme gelen, Çela-Levent Penso çiftinin kızları Verda Penso, kasım ayında TNT’de başlayacak “Buzda Dans” yarışmasıyla ekranlarda boy göstermeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Med Yapım’ın üstlendiği programda Seren Serengil, Tuğba Özay gibi ünlü isimlerle yarışacak olan Penso, hazırlıklara şimdiden başladı. Silivrikapı Buz Pisti’nde antrenmanlara başlayan Verda Hanım, “Buzda Dans”ta iddialı olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Eğlenceli tanıtım

Soyak İnşaat, Halkalı’daki yeni projesi “Evostar”ı önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlediği tanıtım gecesiyle İstanbullular’ın beğenisine sundu. Sibel Tüzün’ün canlı performansıyla başlayan gece, DJ Can Hatipoğlu’nun müzikleriyle devam etti.

Morgan’la tanışma

Akaretler’deki Beşiktaş Plaza’nın teras katında bulunan ve İstanbul Doors bünyesinde hizmet veren Vogue Restoran, Oscar’lı sinema yıldızı Morgan Freeman’ı ağırladı. Tatil için geldiği İstanbul’da yoğurtlu kebap ve kuzu incik gibi Türk lezzetlerinin de tadına bakan Freeman’la ben de ayaküstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdim.

Nez zamanı

İstanbul-Ortaköy’deki Nomads, kış sezonuna Nez’le merhaba dedi. “Nez Zamanı” albümündeki şarkılarla konukları coşturan Nez’i dinlemeye gelenler arasında Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya ile VIP Turizm’in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu da vardı.

Erkeklerin tercihi

Dockers, yeni nesil Alpha Khaki pantolonları, yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in sahibi olduğu Rook’ta tanıttı. Partiye Oben Budak müzikleriyle, Cemal Hünal da hazırladığı “Alpha kokteyller” ile renk kattı.

Haberin Devamı

İnternet hediyeli alışveriş

Puma ile Vodafone, ortak bir kampanyaya imza attı. 10 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, 200 TL ve üzeri Puma Faas alışverişi yapan herkes, anında Vodafone Vodem (mobil modem) sahibi oluyor.

Hayvanseverlere özel

Migros Grubu, bu yıl da hayvanseverlerin yanında olmaya devam ediyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü için dört gün sürecek “tüm pet ürünlerinde yüzde 50 indirim” kampanyası düzenleyen grup, hayvanseverleri Migros, Tansaş, Macrocenter, 5M ve Sanal Market’e davet ediyor.

Salma Hayek’in tasarımcı kardeşi

Yenilikçi malzemeler merkezi, Material ConneXion’ın İstanbul ofisi, Yapı-Endüstri Merkezi ile imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde Fulya’da açıldı. Tasarım dünyasının gelişimine katkı sağlayacak olan Material ConneXion ve Culture&Commerce’ün açılışına, kurucusu George M. Beylerian ile dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek’in tasarımcı kardeşi Sami Hayek de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları