Avusturya’da ‘nişan' landı

Atıl Kutoğlu, Avusturya’nın en yüksek devlet nişanı olan ‘Goldenes Ehrenkreuz’a layık görüldü. Avusturya Kültür Sanat ve Eğitim Bakanı Claudia Schmied, Viyana’daki Kültür Bakanlığı’nın tarihi binasında düzenlenen törenle devlet nişanını Kutoğlu’na taktı.

Haberin Devamı

Jet set büyükelçilikte

Nişan töreni sonrasında Türkiye Büyük-elçiliği’nde Kutoğlu onuruna resepsiyon düzenlendi. Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ayşe Sezgin’in ev sahipliği yaptığı davete, Avusturya’nın iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı.
Davete Türkiye’den giden isimler arasında Afet Karacan, Ahu Tuğbay, Dalia Garih, Tahire Demircan, Zeynep Behler de vardı.

Atıl Kutoğlu manşetlerde

Atıl Kutoğlu, “Meslek yaşamıma başladığım bu harika ülkeden devlet onur nişanı almaktan büyük gurur duyuyorum” dedi. Avusturya basını da modacıya geniş yer verdi.

27 parça tanıtıldı

Davette, Kutoğlu’nun son üç koleksiyonundan toplam 27 parça giysinin sunulduğu bir de defile düzenlendi.

Kızlarıyla hasret giderdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz hafta sonu, boşanmanın ardından velayeti Sedef Orman’da kalan çocuklarıyla hasret giderdi. Kızlarıyla Akmerkez’de buluşan Orman’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu...

Haberin Devamı

En genç dede adayı

Oğlu Cem Karavan’ı geçen hafta Ortaköy’deki Nomads’da Çinli Xue Shi&Sun ile evlendiren Cengiz Karavan’ı eşi Ayfer Toprak’la Bebek’te yürüyüş yaparken gördüm. Karavan, en yakın zamanda dede olmak istediğini söyledi: “51 yaşındayım ve en genç dede olmaya adayım!”

GECE KUŞU

Efsane sosis Mahalle’de

Tolga Atalay, geçen hafta sonu Nişantaşı City’s’in içinde hizmete giren Mahalle’de efsane sosisli Nathan’s’ın İstanbul şubesini açtı. Mekânda ilk sosisi, Nathan’s’ın yöneticilerinden  Randy Watts pişirdi. Atalay, Watts’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

AJANDA

Ablam’da alakasız şarkılar

Yaşar Gaga, bu gece Özgür Aras’ın işletmeciliğini yaptığı Ablam’da DJ kabinine geçecek. Gaga, yeni şarkıların yanı sıra eski şarkıların demo kayıtlarını, hit şarkıların ilginç ve komik versiyonlarını çalacak.

Yazarın Tüm Yazıları