Avustralya’dan ısıtıcı getirtti

Nişantaşı’ndaki Park şamdan’ın sahibi Ersoy Çetin, kapalı alanlarda başlayan sigara yasağı sonrasında mekânın bahçesini yeniden düzenledi.

Çetin, bahçeyi ısıtmak için de Avustralya’dan müzik kolonları görünümünde ısıtıcı getirtti. Isıtıcıları internetten sipariş verdiğini söyleyen Ersoy Bey, aralarında Adnan Polat, Osman Çarmıklı, Can Ataklı, şefik Öztek, Can Akçay ve Mehmet Germiyanlıgil’in de bulunduğu Park şamdan müdavimlerinin burada rahatlıkla purolarını içtiklerini söyledi.

Ergani, Sortie’nin işletmecisi oldu

Türkiye’nin en popüler gece kulüplerinden Kuruçeşme’deki Sortie, yaza ses getirecek transferlerle girmeye hazırlanıyor... Mekânın sahipleri Erol ve Varol Kaynar kardeşler, eğlence hayatının ünlü ismi Emre Ergani’yle işbirliği yaptı. 10 yıldır yaz sezonunu Bodrum’da geçiren Ergani, yıllar sonra ilk kez ıstanbul’daki bir mekânı işletecek. Kaynar kardeşlerle el sıkışıp Sortie’nin işletmesini üstlenen Ergani, Nişantaşı’ndaki Biber Bar ve Kuruçeşme’deki Blackk’i de bu mekânın içine taşıyacak. Ayrıca ünlü JD Suat Ateşdağlı da burada müzik yapacak.

51 oldu

Sema Çelebi, yeni yaşını önceki gece Longtable’da kutladı. Geceye Belma Simavi, Mehmet Birgen, Fulya-Eşref Cerrahoğlu, Feryal-Kemal Gülman, Rüksan-Mehmet Ürgüplü ve Nihal-Mehmet Cansun gibi Çelebi’nin yakın dostları katıldı. Gece kulübündeki şovu ilgiyle izleyen, kimi zaman da gösteriye ortak olan arkadaşlarının aldığı hediyeler, 51 yaşına giren Sema Hanım’ın otomobiline sığmadı.

Düğün Los Angeles’da

Hayriye-Nihat Koç çiftinin kızları Buket Koç, önümüzdeki hafta Los Angeles’da Burak Terzioğlu ile evlenecek. Endüstri mühendisi Buket Koç ile ekonomist Burak Terzioğlu için önceki gece Al Jamal’de bekarlığa veda gecesi düzenlendi. Organizasyonunu Organize Düşler’in sahibi Aylin Yangın’ın yaptığı gecede geline kına da yakıldı. Bekarlığa veda gecesinin sürpriz konuğu ise rock’çı Mişa’ydı...

Uluç’un eserleri satışta

Geçtiğimiz ay vefat eden Türk çağdaş sanatının en önemli ressamlarından Ömer Uluç’un eserleri, Beyaz Müzayede’de satışa sunuluyor. 27 şubat’ta gerçekleşecek müzayedede, sanatçının dokuz eseri açıkartırmaya çıkacak. Beyaz Müzayede Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Karadeniz, “27 şubat’ta 11’inci Beyaz Müzayede’yi gerçekleştireceğiz. Çıtamızı her müzayedede biraz daha yükseltmek için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Albümü Türkiye’de

Müzisyen Seda Bağcan’ın geçtiğimiz kasım ayında Avrupa’nın birçok ülkesinde piyasaya çıkan albümü “Sunrise”, kısa sürede müzik listelerine girmeyi başardı. Bağcan’ın yoga ve meditasyonda kullanılan mantra müziğiyle Türk ezgilerini sentezlediği albümü, Avrupa’daki başarısının ardından bu hafta Türk dinleyicilerle de buluşacak. Bu arada Bağcan’ın dünyaca ünlü şarkıcı Tina Turner’la mantra tarzında iki albüm yapmaya hazırlandığını da belirteyim.

Yardım defilesi

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın, şişli’de açmaya hazırlandığı yeni hastanesine katkı sağlamak amacıyla 8 Mart’ta Grand Hyatt İstanbul’da bir defile düzenlenecek. Modacı Mehmet Köymen, 2010 ılkbahar-Yaz Houte Couture 20. Yıl Defilesi’ni hastane yararına, hiçbir ücret almadan gerçekleştirecek. Önceki gün defile için bir tanıtım daveti düzenlendi. Davete, vakfın kurucusu ve başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu’nun yanı sıra eski Türkiye güzellerinden Banu Sağnak, bir dönemin unutulmaz mankenlerinden Funda Güngör, Mine Manavoğlu ve Mehmet Köymen de katıldı. Köymen, “Defilenin takı sponsorluğunu Yeşim Salkım’ın sahip olduğu www.byyesimsalkim.com üstlendi. Salkım, açıkartırmada satılması için vakfa bir de takı bağışladı” dedi. Modacı, defilenin finalinde Yeşim Salkım’ın kızı Gizem’in gelinlikle podyuma çıkacağını da belirtti.

Alışveriş zamanı

Sunucu Özlem Yıldız, geçtiğimiz gün oğlu Demir’i de alıp alışverişe çıktı. Anne-oğul, ıstinye Park’a gidip mağazaları gezdi. Alışveriş merkezine akşamüstü Yıldız’ın anne ve babası da geldi. Aile, hep birlikte alışverişe devam etti.

Önal tarzı

Tüm dünyada ‘Sahne Canavarı’ adıyla ün yapan Vicky Jackson, renkli şovuyla önceki gece Longtable’daydı. Jackson’ın gösterisini izleyenler arasında Özlem Önal da vardı. “Vicky Jackson’ı New York’ta birkaç kez izlemiştim. Hazır ıstanbul’a gelmişken, bir kez daha görmek istedim” diyen Önal, saks mavisi deri montu, taytı ve dizüstü çizmeleri ile gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi.
Yazarın Tüm Yazıları