Avşar’ın yasak aşkı

Adı Yalın’la aşk dedikodularına karışan Helin Avşar, "Bir işadamıyla beraberim. Basın tanır mı tanımaz mı bilmiyorum" diye açıklama yapınca dedikodu kazanı da kaynamaya başladı.

Çiftin yakın çevresinden aldığım bilgiye göre Helin Avşar’ın sevgilisi golf tutkusuyla biliniyor, üstelik de evli. İkili, yaklaşık bir aydır gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Golfçü işadamının Avşar’la ilişkisi yüzünden evliliğini bitirmeyi bile göze aldığı konuşuluyor. Bu arada ilişkiyi duyan Hülya Avşar’ın, kardeşine çok kızdığı ve tüm maddi desteği kestiğini de belirteyim.

Gem Palace Nişantaşı’nda

Arzu Atabarut, Hindistan’ın dünyaca ünlü mücevher markası Gem Palace’ın Türkiye’deki temsilciliğini aldı. Kraliyet aileleri, ünlü film yıldızları, politikacı eşleri, siyasetçi ve ünlü modacıların tercih ettiği Gem Palace’ın Nişantaşı Hıraman Palas’taki açılışı bugün yapılacak. İç mimar Murat Atabarut’un eşi Arzu Atabarut, markayı Türkiye’ye getirdiği için mutlu olduğunu söyledi.

Yalıda GOLF keyfi

Ünlü işadamı Erdoğan Demirören, Anadolu Yakası’ndaki yalısının bahçesine mini golf sahası yaptırdı. İstanbul’da olduğu zamanlarda dakikalarca golf oynayarak stres atan, minik beyaz golf topuna vurarak zinde kalan Demirören’e zaman zaman Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam da eşlik ediyor. İkili, geçtiğimiz hafta sonu da Belek’te, yine golf sahasındaydı.

Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor

Önceki gece Nişantaşı Salomanje Bar’daydım. Demet Akalın’ın boşandığı eşi Oğuz Kayhan’a rastladım. İnternette, Facebook sitesinde, Serdar Bilgili’yle yaşadığı aşkla adını duyuran Seda Ertan’la yazışıyordu. Geçtiğimiz hafta Milano tatiline eski eşi Demet Akalın’la gittiğini söyleyen Kayhan, "Bu tatil gösterdi ki, ikimiz için de geri dönüş yok. Bir arada yapamıyoruz. Kesin ayrıldık" dedi.

Ünlü DJ’ler Salomanje’de

Dört yıldan bu yana Atiye Sokak’ta hizmet veren Salomanje, dekorasyonunu ve mönüsünü yeniledi. Mekanın işletmecileri, kış sezonunun açılışı için bir davet düzenleyecekler. DJ Suat Ateşdağlı, DJ Hüseyin Karadayı’nın konuk DJ olarak setin başına gececeği davet, yarın akşam yapılacak. Patron Erol Kaynar, gecede sürprizlere hazır olun diyor.

Antalya’da bir politikacı

Antalya, Belek’te geçtiğimiz aylarda hizmete giren, adını mitolojik zamanlarda yapılan güzellik yarışmalarında birinciye verilen unvandan alan Calista Luxury Resort’daydım hafta sonu. Ankaralı işadamı Ali Özdoğan’ın 130 milyon dolar harcayarak hizmete soktuğu Calista Luxury Resort, Akdeniz sahillerinin gözde turizm merkezi Belek’te, tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenlere değişik alternatifler sunuyor. Ali Özdoğan, Rixos Otelleri Genel Müdürü Ali Kızıldağ’ı transfer etmiş. İşinin ehli bir isim olan Ali Kızıldağ neredeyse tüm müşterileriyle tek tek ilgileniyor. Bayram tatilini ailesiyle burada geçiren İsmet Sezgin de hizmetten son derece memnun kaldığını belirtiyordu ayaküstü sohbetimiz esnasında.

İşitmeyen çocuk kalmasın

Filiz Akın, gördüğü tedavi sonucu yendiği amansız hastalıktan kurtulduktan sonra erken teşhisin önemini anlatmayı kendine görev edinmişti. Kampanyalarla bu hastalıktan korkulmaması gerektiğini topluma anlatan Filiz Akın şimdi de "Yurdumda İşitmeyen Kalmasın" sloganıyla yeni bir misyon üstlendi. Akın, "Bouquet" adlı derginin son sayısındaki röportajında, "Dünya İşitebilsin Diye" kampanyası ile 2000 yılından beri yaklaşık 155 bin kişiye işitme cihazı hediye eden Starkey İşitme Vakfı’nın Türkiye sözcülüğünü üstlendiğini, ekim ayında sosyal güvencesi bulunmayan işitme problemli 1000 çocuğa cihaz alınmasını sağladıklarını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları