Avatar’ı izledi

Kısa dönem askerliğini geçtiğimiz günlerde tamamlayıp ıstanbul’a dönen Keremcem, önceki gün Kanyon’daydı.

Haberin Devamı

Önce yemek yiyen şarkıcı, daha sonra sinemaya girdi. Keremcem, tercihini James Cameron imzalı “Avatar”dan yana kullandı.

Gay oteli Aysal’a komşu

Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, iki yıl önce Bodrum-Gündoğan’daki bir koya dört adet triplex ev yaptırmıştı.
Yaz aylarını geçirdiği, özel bir plajı da bulunan bu evlere şimdi sıra dışı bir komşu geliyor. Koyun hemen yanındaki araziye, Türkiye’nin ilk gay oteli inşa ediliyor. Otel hakkındaki ilk bilgileri önceki gün görüştüğüm Ahu Aysal’dan aldım:
“Evimin yan tarafındaki büyük araziyi dünyaca ünlü gay otelinin işletmeciliğini yapanlar satın almış. Bu yaz açılacak otele Yunanlı bir acente, dünyanın her yerinden buraya eşcinsel müşteriler getirecekmiş. Hayırlısı olsun. Benim birçok eşcinsel arkadaşım vardır, onlara saygı duyarım. Otel açıldığında da gider, gezerim.”

Phuket’de tatildeler

Haberin Devamı

Ahu-Can Has çifti, kızları Rezzan’ı da alıp tatil için Phuket Adası’na gitti. Rezzan Hanım, geçtiğimiz yıl eşinin kendisini dövdüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Şikayetini geri almasına rağmen Can has hakkında kamu davası sürüyor. Kötü günleri unutmak isteyen çift, şimdi Phuket adasında tatilde. Can Bey, “Eşim Ahu ve kızım Rezzan’la Phuket’te tatildeyiz. Her şey çok iyi” dedi.

ıpekçi’ye teşekkür

Türk Böbrek Vakfı, 19 Ocak’ta Ataköy Sheraton Otel’de gerçekleştirdiği “Monsieur Butterfly” adlı defilesiyle iki adet diyaliz makinesi alınmasını sağlayan Cemil ıpekçi’ye teşekkür için Legacy Ottoman Otel’de bir yemek daveti verdi. Vakıf başkanı Timur Erk’in ev sahipliği yaptığı davete, defilede ücret almadan podyuma çıkan mankenlerden Ebru Güzel, ıpek Tanrıyar, Sanem Balcı ve Simge Tertemiz de katıldı.

Boğaz’da bir Süper Star

Ajda Pekkan, SuAda’da konser vermeye hazırlanıyor... Sanatçının 13 şubat gecesi sahneye çıkacağı SuAda’nın işletmecisi Ali Ünal, “Elit isimler uzun zamandır Süper Star’ı mekanımızda dinlemek istiyordu. Ben de Ajda Hanım’a teklif götürdüm, olumlu baktı. Sevgililer Günü’nden bir gece önce burada konser verecek” diye konuştu.

Yunan adalarından deve güreşi festivaline

Haberin Devamı

Bodrumspor’un Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Geleneksel Deve Güreşleri Festivali, geçtiğimiz gün Kızılağaç yolu üzerindeki Hacıgücü Mevkii’nde yapıldı. Festivale Yunan adalarından davet edilen 25 kişilik grup için gümrük kapısında karşılama töreni düzenlendi. Karşılamaya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Vedat Bozbey, Ali Demiröz, Halit Özkaplan, Hüseyin Yıldızhan ve Bodrum Belediyesi personeli katıldı. Mehmet Kocadon, kış turizminin önemine dikkat çekerek “Bodrum’da kış aylarında da turizmin canlı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sebeple sanat, spor ve kültür alanlarındaki çalışmalarımıza hız verdik” diye konuştu.

Saçlar ustaya yaptırıldı

Haberin Devamı

Nicole Kidman, Madonna, Uma Thurman, Cate Blanchett, Kylie Minogue ve Sienna Miller gibi dünyaca ünlü birçok ismin saçlarını emanet ettiği saç tasarımcısı Sam McKnight, Türkiye’ye geldi. Pantene Global Saç Güzellik Elçisi olan McKnight, Pantene Saç Bakım Serisi’nin tanıtımı için önceki gece Akaretler W Otel’de düzenlenen etkinliğe katıldı ve 2010 ilkbahar-yaz saç trendlerini, top model Tülin şahin ile Ahu Yağtu’nun saçlarında gösterdi. Organizasyonda elit isimler Işıl Sarraf, Allegra Levi ve Tuba Peksayar da McNight’a saçlarını yaptırma fırsatı buldu.

Alboran Trio Akbank Sanat’ta

Avrupa cazının çağdaş temsilcilerinden Alboran Trio, Akbank Sanat’ın ev sahipliğinde düzenlenecek iki farklı etkinlikle sanat severlerle buluşuyor... ıtalyan topluluk, yarın saat 17.00’de “Afrika, Balkan, Ortadoğu ve Avrupa ritimlerinin caz müziğindeki yeri ve önemi” konulu seminer ve workshop çalışmasına katılacak. Grup, farklı bir caz gecesi yaşamak isteyenler için ise saat 20.00’de Akbank Sanat’ta performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları