Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yay Mayıs 2023: Çokça iş, müşteri ve para gelebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Mayıs 2023: Çokça iş, müşteri ve para gelebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:54

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Bu tutulmaya geri hareketteki Merkür’ün sert, Yengeç burcundaki Mars’ınsa güzel bir etkileşimi olacak. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilir; korkular, endişeler ve kaygılarla mücadele edebilirsiniz. Hayatı kontrol etmek zorlaşabilir; elde olmayan sebeplerle çıkan duygusal, maddi, sağlıkla ilgili krizleri yönetmeniz gerekebilir.

Gerileyen Merkür’ün etkisiyle işyerinde kullandığınız elektronik cihazlarda sorunlar, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminizde stresli durumlar oluşabilir. Hizmet verdiğiniz müşterilerle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu dönem yeni işler, projeler için uygun olmayabilir. Ama Mars’ın güzel desteği bankalar, krediler, borçlar, vergilerle ilgili işleri hızlandırabilir. Örneğin, ev kredisi başvurunuz onaylanabilir. Ayrıca size fiziksel ve ruhsal açıdan iyi gelecek tedavi ve tekniklerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Günlük koşturmanızın artacağı, el oyalayan işlerin yoğunlaşacağı bir dönem bu...

16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter Boğa burcuna geçip 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. İş ve çalışma ortamınızda koşullar çok daha iyileşebilir. İş arayanlar sürekli seyahat edebilecekleri bir işe girebilir. Yurtdışı bağlantılı projeler gündeme gelebilir. Kendi işinizi kurabileceğiniz türlü fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız bu süreçte çokça iş, müşteri ve akabinde güzel para gelebilir.

Sağlık açısından ilaç, tedavi, doktor gibi kendinizi şanslı hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Size çok faydalı olacak bir beslenme düzenine geçebilir, hayatınıza sporu dahil edebilir, size uğur getirecek bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Yardımcılarınızdan yana büyük faydalar görecek, işe alacağınız kişilerden verim sağlayacaksınız.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Mayıs 2023: Çokça iş, müşteri ve para gelebilir

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniayla birlikte yeni işler, müşteriler, çalışanlar, yardımcılar, tedavi yöntemleri, beslenme planları, ilaçlar, evcil hayvanlar, ofis veya ofis gereçleri gündeminize gelecek. Günlük koşturmanızın artacağı, el oyalayan işlerin yoğunlaşacağı bir dönem bu...

Haberin Devamı

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Mahkeme sonucu tazminat ve nafaka gibi konularda ödemeler gecikebilir. Finansal konularda çok daha fazla çaba efor sarf etmeniz gerekebilir. Beklenmedik harcamalar yüzünden canınız sıkılabilir. Bu harcamalar sağlıkla ilgili veya bir yakınınızın, ortağınızın, eşinizin birtakım yanlış kararları yüzünden olabilir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!