Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yay Aralık 2023: Hem fiziksel hem de zihinsel olarak dikkat çekeceksiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Aralık 2023: Hem fiziksel hem de zihinsel olarak dikkat çekeceksiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 15:16

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Ödemelerde gecikmeler, internet alışverişlerinde güvenlik sorunları yaşanabilir. Bu dönem finansal anlaşmalar yapmak, imza atmak içinde uygun bir dönem değil. Ama kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Aralık 2023: Hem fiziksel hem de zihinsel olarak dikkat çekeceksiniz

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Bu yeniayda hem fiziksel hem de zihinsel olarak dikkat çekeceksiniz. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek.

Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak çok iyi gelebilir.

Bu yeniayda seyahatlere çıkabilirsiniz. Neptün’ün sert etkileşimi sebebiyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu yüzden biraz dinlenmek, kendinize vakit ayırmak çok iyi olacaktır. Zehirlenmelere dikkat edin ve ruhunuza iyi gelecek yaratıcı işlere odaklanın.

Haberin Devamı

27 Aralık’taysa 4 derece Yengeç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün destekleyici bir etkisi olacak. Finans, krediler, ödemeler, banka işlemleri, kaynak arayışı bu dolunayın ana konuları... Satürn’ün desteğiyle yatırımlar yapabilir, ev kredisi araştırabilirsiniz. Ya da borçlarınızı, ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz. Harcamalarınız daha çok sağlık, aile ve ev ihtiyaçlarına yönelebilir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!