Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Yay Ekim 2023: Terapiye gitmek için doğru bir dönem

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Ekim 2023: Terapiye gitmek için doğru bir dönem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 15:13

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen bir Güneş tutulması yaşanacak.

Haberin Devamı

Tutulmaya Plüton’un Oğlak burcundan sert bir etkileşimi olacak. Dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, toplumsal konular, grup çalışmaları gündemde... İşin içinde Merkür olduğundan, sosyal ilişkilerde iletişim konusu ön plana çıkacak.

Sözlerinizle, vereceğiniz tavsiyelerle ilişkilerde sözü dinlenen, fikri sorulan birine dönüşebilirsiniz. Bu dönem yeni insanlarla tanışabilir, dostlarınızla ortak iş projeleri geliştirebilirsiniz. Dernekler veya organizasyonlarda iletişimi koordine etmeniz gerekebilir.

Yatırımlarda, özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerde baskıcı tavırlar sergilememeye gayret edin.

 Plüton’un sert açısı sebebiyle özel hayatınızdaki tutum ve davranışlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yatırımlarda, özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerde baskıcı tavırlar sergilememeye gayret edin. Bu alanlarda kullandığınız iletişim dili ve alacağınız kararlar önem kazanacak. Zira birtakım krizleri yönetmeniz gerekebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Yay Ekim 2023: Terapiye gitmek için doğru bir dönem

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Bu dönem ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmeyebilir; korkular, endişeler, kaygılarla mücadele edebilirsiniz. Bu tutulma biraz gergin olacak.

Haberin Devamı

Özellikle ruhsal ve fiziksel sağlık, birlikte çalıştığınız kişiler, günlük koşturma, ev hayvanlarıyla ilgili abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. İçsel ya da bastırmaya çalıştığınız bir öfkeniz olabilir. Spor yaparak bu enerjiyi sağaltabilirsiniz. Dikkatsizlik yüzünden oluşabilecek kazalara karşıda dikkatli olun. Terapiye gitmek, ruhsal açıdan iyi gelecek konulara yönelmek için doğru bir dönem. Ticari ya da finansal riskler almak içinse hiç uygun değil.

 

 

BAKMADAN GEÇME!