Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Mart 2023: Kırıcı, köprüleri yıkan kelimelerden uzak durun!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Mart 2023: Kırıcı, köprüleri yıkan kelimelerden uzak durun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:03

7 Mart’ta 16 derece Başak burcunda bir dolunay var. Bu dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Hafta boyunca, ruhsal konular üzerine araştırma ve okuma yapabilir, bu alanda işin ehli kişilerden destekler alabilirsiniz. Sık sık hayatı sorgulayabilir, kendinize yeni idealler arayabilirsiniz. Bu günlerde rüyalarınız haberci nitelikte olabilir. Yurtdışıyla ilgili önemli işlerinizi halledebilirsiniz.

Uranüs’ün desteğiyle sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yeni ilgi alanları, yeni hobiler edinebilirsiniz. Medya, satış, pazarlama, eğitim gibi işlerden yana sürpriz destekleyici etkiler kapınızda, hatta bu alanlardan para kazanabilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkileşimiyle sağlığınız hassaslaşabilir; ellerinize, kollarınıza, enfeksiyon, yanık ve kesiklere dikkat! Birlikte çalıştığınız kişilerle de tartışmaya girmemeye çalışın.

İşleri delege etmeyi öğrenmeli ve kendinizi saf yerine koydurmamalısınız.

 7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn Balık burcuna geçecek ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. 3’üncü evinizde ilerleyecek olan Satürn ‘Doğru iletişim nasıl kurulur’, ‘Geleceğim için hangi eğitimi almam daha iyi olur’, ‘Kardeşlerimle ilişkim nasıl olmalı’ gibi sorulara yanıt aramanıza neden olacak. Satürn sorumluluk almak, test ve sınav demektir. Belki kardeşlerinizin ya da oturduğunuz apartmanın sorumluluğunu alabilirsiniz. Veya akrabalar, kardeşler ve komşularla ilişkileriniz bir dizi testten geçebilir. Ama işin içinde Balık olduğundan işleri delege etmeyi öğrenmeli ve kendinizi saf yerine koydurmamalısınız.

Haberin Devamı

Bu, yaratıcı fikirlerinizi satabilme konusunda da ustalaşma döneminiz... Belki de alacağınız eğitimlerle büyüyecek, kendinize yeni uzmanlık alanları belirleyeceksiniz. Ama öğrenme süreciniz biraz zor geçebilir, öğretmenlerinizle ilişkinizi doğru yönetmeniz önemli. İletişim, satış ve pazarlama konuları öne çıkabilir, kendi yayınevinizi kurabilir veya kitap yazabilirsiniz. Dijital sorumluluklarınız artabilir, e- ticaretle ilgili işleriniz büyüyebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Mart 2023: Kırıcı, köprüleri yıkan kelimelerden uzak durun

Haberin Devamı

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcunda Merküryen bir yeniay gerçekleşecek. Ev ve aile ilişkilerinde kırıcı, köprüleri yıkan kelimelerden uzak durun! Bu dönem ev içi kazalara dikkat! Taşınma sürecindeyseniz eşyalarınızın kırılmaması için onları iyice sarıp sarmalayın. Mal sahibinizle de atışmayın.

İşin içinde Merkür olduğundan bu dönem önünüze ailenizle ilgili birçok yeni bilgi gelebilir. Ev, toprak, arsa ve araba fiyatlarını araştırabilirsiniz, alım-satım konuları gündemde. Ailenizle birkaç günlük kısa bir tatile çıkmanız veya istediğiniz bir konuda çevrimiçi eğitime başlamanız da mümkün.

Para kaynaklarınızda büyük değişimler söz konusu, sektör bile değiştirebilirsiniz.

 23 Mart’ta Plüton Kova burcuna geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada kalacak. Hayır, tarihi yanlış okumadınız! Plüton astrolojik anlamda en yavaş hareket eden gezegendir ve bir burçta ortalama 18-23 sene kadar kalır. Bu kadar yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Yok edip yeni bir sistem kuran, güç kazandıran Plüton 2’nci evinize giriş yapacak, para kaynaklarınızda büyük değişimler söz konusu; sektör bile değiştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

İşin içinde Kova olduğundan bu sektör teknoloji veya enerjiyle ilgili olabilir, belki de kendi işinizi kurarsınız. Bir yandan maddi konularda güç elde etmek isterken diğer yandan kendinizi de daha değerli hissetmek isteyeceksiniz. Umarım hayatınız bunun iyi gibi iyi senaryolarla şekillenir de Plüton’un yok edici gücüyle iflas veya büyük kayıplar yaşamazsınız. Tabii böyle bir şey durup dururken olmaz. Paranızı yıllarca doğru olmayan kaynaklardan, etik dışı şekilde kazandıysanız işte şimdi Plüton’un acımasız yüzünü görebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!