Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Eylül 2023: Evde bakım, tadilat, onarım…

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Eylül 2023: Evde bakım, tadilat, onarım…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:16

15 Eylül’de 21 derece Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniaya Neptün’ün sert, Uranüs ve Plüton’unsa destekleyici bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Yurtdışı, hukuk, eğitim, yabancılar, inançlar ve uzak yerlere seyahatlerle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilir, önünüzü net göremeyebilirsiniz. Kandırılma durumlarına karşı da uyanık olmalısınız!

Önemli bir sınava gireceksiniz veya sunum yapacaksanız odaklanmak için ekstra çalışmanızı tavsiye ederim. Bu dönem alacağınız her habere hemen inanmayın. Uranüs ve Plüton’un güzel etkileşimleriyle yatırım, para kazanma, kişisel hedefleriniz, ticari ilişkiler ve eğitim gibi konularda olumlu gelişmeler kapıda. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, kariyeriniz adına güzel adımlar atabilirsiniz.

Aile bireyleriyle ilişkileri daha sakin bir şekilde yürütmeniz iyi olur.

 29 Eylül’de 6 derece Koç burcunda bir dolunay meydana gelecek. Geleceğe yönelik hedefler, aile, aile büyükleri, ev, emlak ve yaşamın kökleri gibi konular bu dolunayın ana konuları…

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Eylül 2023: Evde bakım, tadilat, onarım…

Evde yapılması gereken işler önceliğiniz olabilir; bu dip bucak bir temizlik veya bakım, tadilat, onarım olabilir. Evde çözülmesi gereken bir mesele de olabilir. Yalnız işin içinde Koç olduğundan ev içi kazalara dikkat! Aile bireyleriyle ilişkileri daha sakin bir şekilde yürütmeniz de iyi olur.

BAKMADAN GEÇME!