Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Ekim 2023: Çapkınlık yaparken başınıza iş açmayın!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Ekim 2023: Çapkınlık yaparken başınıza iş açmayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:18

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulmaya Plüton’un Oğlak burcundan sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Kariyerinizle ilgili dengeli ve adaletli davranmaya çalışacağınız bir süreç olacak. Yeni işbirlikleriyle ilgilenmeniz gerekebilir, yeni iş olasılıkları gündeme gelebilir.

Merkür olduğundan mesleki anlamda bir sürü bilgi öğrenebilirsiniz. Önemli anlaşmalarla ilgilenmeniz, mesleki bir seyahate çıkmanız gerekebilir veya bir eğitime katılabilirsiniz. Plüton’un sert etkileşiminden dolayı mesleki açıdan güç elde etmek isteyeceksiniz. Bu dönem derin araştırmalar yapabilir, kimsenin bulamadığı bilgilere ulaşabilirsiniz. Öte yandan takıntılı ve dediğim dedik davranmamanızı öneririm.

Maddi konularda ya hep ya hiç şeklinde davranmak size zarar verebilir.

 28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Özel hayatınızda büyük sorunlarla uğraşabilir, kıskançlık krizleri yüzünden zor zamanlar geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Ekim 2023: Çapkınlık yaparken başınıza iş açmayın

Özel hayatınıza dahil ettiğiniz kişilere çok dikkat! Çapkınlık yaparken başınıza iş açmayın. Hem özel hem de sosyal hayatınızda öfke patlamaları söz konusu. Bunların sebebi para olabilir. Maddi konularda ya hep ya hiç tavrı size zarar verebilir. Kumardan da uzak durun!

BAKMADAN GEÇME!