Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Oğlak Haziran 2023: Yediklerinize içtiklerinize dikkat, zehirlenmeyin!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Haziran 2023: Yediklerinize içtiklerinize dikkat, zehirlenmeyin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2022 13:10

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir, içinize dönebilirsiniz.

Haberin Devamı

Terapiye gitmek, içinizi dökmek, aklınıza takılanlara çözüm bulmak için destek almak iyi olabilir. Yurtdışıyla ilgili gündemleriniz varsa bunları halletmek adına adımlar atabilirsiniz. Gizli yatırımlar yapabilirsiniz.

Yeni iş projeleri gündeme gelebilir ama herkese hemen güvenmeyin.

 18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Bu dönem sağlığınıza daha fazla özen göstermemizde fayda var. Diyete veya spora başlamak için harika bir süreç. Günlük işleriniz, angarya koşturmalarınız artabilir ve bunları organize ederken yorulabilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Oğlak Haziran 2023: Yediklerinize içtiklerinize dikkat, zehirlenmeyin

Neptün’ün sert etkileşiminden dolayı yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ve kuzenlerinizden yana beklentilerinizi düşük tutun, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yeni iş projeleri de gündeme gelebilir ama adımlarınızı sağlam atın, herkese hemen güvenmeyin. Günlük koşuşturma içindeyken gözden kaçırdığınız ayrıntılar olabilir ve yaptığınız işlerin üstünden tekrar geçmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem yediklerinize, içtiklerinize de dikkat, aman zehirlenmeyin!

BAKMADAN GEÇME!