Aslan burcunu 2009’da neler bekliyor

İŞ, KARİYER VE PARA Ekip çalışmalarının yararını göreceğiniz, sizden farklı alanlarda kişilerle olumlu ilişkiler geliştirebileceğiniz bir yıla giriyorsunuz.

Yabancı kişilerle girişeceğiniz ortaklıklar ve işbirlikleri faydalı sonuçlar doğurabilir.

Yıl içerisinde, konusunda uzmanlaşmış kişilerden danışmanlık (mali müşavir, avukat, yaşam koçu vb...) alabilirsiniz. Nisan’ın ikinci yarısından sonra, sonbahara kadar olan süreç iş açısından olumlu geçiyor. Sonrasında daha fazla gayret etmeniz gerekebilir.

2009, başkalarının paralarından yarar sağlayabileceğiniz, kazançlarınızı artırabileceğiniz bir yıl olacak. Ancak Satürn’ün etkisi, yılın bazı dönemlerinde maddi sıkıntılar yaşanabileceğinin veya kontrol dışı harcamalar nedeniyle zorlanılabileceğinin habercisi...

9 Şubat veya 7 temmuz civarında (+/- 15 gün), birlikte çalıştığınız bir kişiyle (özel yaşamınızdaki bir kişi de olabilir) yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu durum gerilimli olaylar nedeniyle gerçekleşebileceği gibi, aranızdan birisinin yer değiştirmesi ya da sağlık sorunları nedeniyle de olabilir. Gizli düşmanlıklara ve kıskançlıklara karşı tedbir almanız gereken bir yıldasınız.

AŞK, İLİŞKİLER VE YARATICILIK GEREKTİREN İŞLER

Yakın çevrenizdeki kişilerle yepyeni eğlence tarzları geliştirebileceğiniz, sosyal açıdan hareketli bir yıla giriyorsunuz. Aşk hayatınızda evlilik şansını yakalayabilir, ciddi ilişkiler kurabilir, uzun zamandır bir araya gelmediğiniz arkadaşlarınızla veya eski sevgilinizle tekrar görüşebilirsiniz.

Bu yıl karşınıza çıkan kişiler, düzgün karakter özellikleri olan veya toplum içerisinde önemli bir yere sahip kişiler olabilir. Uzun zamandır zorlu giden ikili ilişkileriniz göz önüne alındığında, 2009’un tam da ihtiyaç duyduğunuz türde bir yıl olduğunu söyleyebilirim.

26 Ocak (+/- 15 gün) civarında, bazı ilişkilerinizi sonlandırabilir veya ilişkinin yönünü değiştirebilir, yepyeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yukarıda yazdığım 7 Temmuz ve 9 Şubat etkileri, sevdiğiniz kişilerle ilişkileriniz açısından da geçerli olabilir. 6 Ağustos civarında (+/- 15 gün) resmiyet kazanması beklenen ilişkilerde, olumlu ya da olumsuz hızlı gelişmeler yaşanabilir, sürüncemede kalan olaylar netlik kazanabilir.

AİLE İLİŞKİLERİ VE SAĞLIK

Ocak sonu ve 7 Temmuz civarında, sizin ya da çevrenizden birinin sağlığıyla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Bu kişiye destek olmak isteyebilirsiniz. Yıl sonunda kötü bir alışkanlığınızı bırakma kararı alabilirsiniz (veya gizli işler ya da düşmanlıklar da gündeme gelebilir).

Yüzdeki güneş lekeleri, sivilceler, diş ve baş ağrıları, sindirim güçlükleri gibi ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Aile ilişkileri açısından oldukça hareketli bir yıl olabilir. Birlikte eğlenceli planlar yapabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları