Aşk yok iş çok

Bursaspor’un Başkanı ve Uludağ ile Marmaris’teki Yazıcı Otelleri’nin sahibi olan İbrahim-Ayşen Yazıcı çiftinin kızı Efsun, 2007’de Mediteks firmasının sahibi Ekrem Başarır’la evlenmişti.

Ancak çiftin evliliği uzun sürmedi, aradığı mutluluğu bulamayan Efsun Yazıcı, geçen hafta Ekrem Başarır’dan boşandı. Zor günleri geride bırakan Efsun Yazıcı, şimdilerde kendine işe verdi. Genç kadın, Yazıcı Grup bünyesindeki Club Turban Yazıcı, Grand Yazıcı Mares, Marmaris Palace Grand Yazıcı adlı tesislerdeki kongre merkezlerinde birçok organizasyona imza atıyor.

İlk mağazaya eğlenceli açılış

Converse’in dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ilk yeni nesil monobrand mağazasının açılışı için bir parti yapıldı. Beyoğlu’ndaki mağazanın tanıtımı için Converse Türkiye distribütörü Gözalan Şirketler Topluluğu’nun ev sahipliğinin üstlendiği partiye, ünlü isimler de katıldı. Dj Suat Ateşdağlı, müziğiyle partiye renk kattı.

Kapalıçarşı’da gece

Silk&Cashmere, 150. satış noktasını Kapalıçarşı’da açtı. Böylece 550 yıllık geçmişe sahip Kapalıçarşı’daki ilk hazır giyim markası olma unvanını da kazandı. Silk&Cashmere’in kurucusu ve CEO Ayşen Zamanpur açılışta “Biz Kapalıçarşı’nın 550 yıllık dokusuna ve kokusuna geldik” dedi. Açılışa, markanın yüzü Tülin Şahin de katıldı.

Eski mezunlar buluştu

Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED), 30. yıl mezunlarını buluşturdu. Boğaziçi Üniversitesinden mezun olmuş ve öğretim görevlisi olarak görev almış isimler 30 yıl sonra tekrar bir araya gelirken, eski fotoğrafların slayt gösterisiyle anılarını tazeledi.
Yazarın Tüm Yazıları