Aşk yeniden alevlendi

Derin Mermerci, eski aşkı Selhan Aloğlu’na döndü. Önceki gece Ablam’da eğlenen sevgililer görüntülenmemek için mekândan çıkınca farklı taraflara yöneldi, sonra “Çeksinler de kurtulalım” deyip aynı taksiye bindi.

Haberin Devamı

Paris’te yaşayan firari işadamı Cem Uzan’la ilişkisi sona eren Derin Mermerci, İstanbul’a döndükten hemen sonra Bebek’teki Lucca’da eski sevgilisi Tolga Egemen’le görüntülenmişti. O fotoğraflarla birlikte, bir zamanlar evliliğin eşiğinden dönen sevgililerin barıştığı iddia edildi. İşin ilginç yanı, o gece aynı masada Mermerci’nin eski aşklarından Selhan Aloğlu da vardı.
DUDAK DUDAĞA EĞLENCE
Derin Mermerci, “Yakın arkadaşım” dediği Selhan Aloğlu’yla önceki gece de Asmalımescit’teki Ablam’daydı. İkili, sabaha kadar kaldıkları mekânda el ele, dudak dudağa eğlendi. Mekândan çıktıklarında, birlikte görüntülenmemek için farklı yönlere doğru yürüyen Mermerci ve Selhan Aloğlu, objektiflerden kaçamayacaklarını anlayınca karar değiştirdi, “Çeksinler de kurtulalım bari” deyip aynı taksiye binerek oradan ayrıldı.

Haberin Devamı

Boğaz’da İl Divo gecesi

Dünyaca ünlü Il Divo grubu, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da konser verdi. Miles&Smiles sponsorluğundaki konserde “Dove L’Amore”, “Adagio”, “Nella Fantasia” ve “Si Tu Mi Amas” gibi sevilen şarkılarını seslendiren grup üyeleri, performanslarının yanı sıra keyifli sohbetleriyle de sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Ekip, konserin finalinde ayakta alkışlandı.

40. yıl kutlaması

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), 40’ıncı kuruluş yıldönümünü önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde kutladı. Gecede İKSV’ye katkıları bulunan sponsorlara Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı tarafından teşekkür plaketi verildi. Bülent Eczacıbaşı, İKSV’ye destekleri için Bakan Günay’a da plaket verdi. Kutlama, Sir Simon Rattle yönetimindeki Berlin Filarmoni Orkestrası’nın konseriyle renklendi.

Sualtında İntiharlar

Mehmet Turgut’un “Sualtında İntiharlar/Underwater Suicides”  adlı sergisi, önceki akşam Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda açıldı. Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dinçkök’ün eşi Ayşegül Dinçkök’ün kamera arkası fotoğraflarının da yer aldığı serginin açılışına iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Çifte kutlama

Haberin Devamı

Bağdat Caddesi’nin klasiklerinden Cafe Cadde’nin yeni şubesi Etiler’de açıldı. Kılıçoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Kılıç’ın hizmete soktuğu mekânın açılışında Esra Zarakol da 41’inci doğum gününü kutladı. Açılış, DJ Oben Budak’ın müzikleriyle renklendi.

Türk ve İtalyan şefler buluşuyor

Tecrübeli ve yaratıcı Türk şefler ile mutfak kültürlerini ülkemizde yaşatan İtalyan şefler, bugün Maçka Park’ında buluşuyor. Şişli Belediyesi ve İyiyemek tarafından organize edilen, 12.00-19.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlik kapsamında iki mutfağa ait lezzetler pişirilecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları