Aşk trafiği sıkışık

Işıklar Holding’in patronu, aynı zamanda İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık, eşi Ebru Güney’den boşandıktan sonra sıkı bir çapkın kesildi.

Haberin Devamı

Ece Vahapoğlu’yla biten ilişkisinin ardından Shadi Godeaf adlı yabancı bir güzelle flört eden Uğur Işık, önceki gün oyuncu-şair Eylül Deniz’le görünütülendi.
Yaklaşık 10 gündür yeni bir iliÅŸkiye baÅŸladıkları konuÅŸulan ikili, Bebek trafiÄŸinde gazetecilere yakalandı.Â

Boğaz’da Milano geceleri

Milano’nun en önemli DJ’lerinden DJ Flash, bir geceliğine Case By Cîroc’a transfer oldu. Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un ev sahipliği yapacağı gecede Dj Flash, Boğaz manzarasına karşı performans sergileyecek, İtalyan servis elemanları şampanya ikramları yapacak.

31. Polis Balosu

Türk Polis Teşkilatı’nın 168. yıldönümü etkinlikleri kapsamında TEYEV tarafından organize edilen 31. Geleneksel Polis Balosu Çırağan Sarayı’nda yapıldı.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın eşi Nurten Çapkın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Polis Balosu’na iş, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yılmaz Ulusoy, Ali Ağaoğlu, Hamdi Akın, Sadettin Saran’ın da aralarında olduğu yardımseverlerin plaketle ödüllendirildiği geceye, herhangi bir ücret talep etmeksizin sahneye çıkan Candan Erçetin’in şarkılarıyla renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları