Aşk acıdır para tatlıdır

Adını Nurettin Hasman’la yaşadığı aşkla duyuran Eda Taşpınar, giydiği farklı ve cesur kıyafetlerle dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Hasman’dan olaylı bir şekilde ayrılıp sörfçü Bora Kozanoğlu’yla yeni bir aşka yelken açan Taşpınar, popülaritesini paraya çevirmeyi bildi. Birçok markanın yüzü olan ve son olarak “Yok Böyle Dans” yarışmasında danstaki hünerlerini sergileyen Taşpınar, şimdi de Doritos için mutfaktaki marifetlerini gösterdi, Deniz Berdan ve Ayşe Özyılmazel’le birlikte özel cips sosları hazırladı. Bu soslar, 26 Ocak akşamı Nişantaşı’ndaki Cento Per Cento’da düzenlenecek “Aşk Acıdır&Aşk Tatlıdır” partisinde tanıtılacak.

Sevgilisiz kutlama

Sevgilisi Uğur Güven’den bir süre önce ayrılan Çiğdem Kayalı, doğum gününü önceki gece Şaşkınbakkal’daki Taverna’da arkadaşlarıyla kutladı. Partiye Kayalı’nın ablası Şebnem Çapa ve kuzeni Meltem Tahrancı’nın yanı sıra Güliz Onursal, Selma Türkeş, Muzi Karaata, Aslı Küseyiroğlu ve Melike Gebeş katıldı. Boynundaki “Birthday Girl” (Doğum Günü Kızı) yazılı pembe kurdele ile dikkat çeken Çiğdem Kayalı, üzerinde “çok mutlu ol” yazan bir pasta kesti. Güllerle kaplı pastayı kimin yaptırdığı ise merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Gösteriden önce partide buluştular

Sömestr tatili, “Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte” gösterisiyle renkleniyor! Gösteri, 28 Ocak-13 Şubat günleri arasında İstanbul’da sahnelenecek, daha sonra da Bursa, İzmir, Ankara, Kayseri, Adana ve Mersin’de seyirci karşısına çıkacak. Şovun sevimli kahramanları, geçtiğimiz gün Ülker Smartt’ın düzenlediği partide çocuklarla bir araya geldi. Etkinliğe çocuklarını götürenler arasında Begüm Şen, Revna Demirören, Sedef Karamehmet, Işıl Reçber, Elif Gönlüm, Emine Ün, Nazlı Öztarhan ve Esra Matraş da vardı.

Aşk tatili

Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya’nın aşk tatili bitmek bilmiyor! Tatil rotalarını Kıbrıs’tan Kartalkaya’ya çeviren ikili, geçtiğimiz hafta sonunu Dorukkaya Otel’de geçirdi. “Huzurlu ve aşk dolu bir tatil geçiriyoruz” diyen sevgililer, evlilik hakkındaki soruları ise yanıtsız bıraktı.

Sergi açtı

Ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, W Lounge’da “Slim Moments” adlı bir sergi açtı. Açılış daveti, Güneri Cıvaoğlu, İzzet Öz, Emre Ertürk, Ahu Yağtu ve Merve Hasman gibi ünlü simaları bir araya getirdi.

Yazarın Tüm Yazıları