Asistlerin efendisi

FENERBAHÇE, bana göre ligimizin en iyi kadrolarından birine karşı oynadı. Eskişehir hem kent olarak hem de taraftarıyla kesinlikle bu ligin olmazsa olmazlarından biri.

İşte o Eskişehirspor’a karşı, Fenerbahçe dağınık başladı ve derken, maçın başında gol de geldi. Ancak Eskişehirspor’un bu golü, Fenerbahçe’nin kendisine gelmesini sağladı. Çünkü Batuhan’ın golünden sonra toparlanan F.Bahçe, sahanın tek hâkimiydi dün akşam...
Üç golün asistini de yapan Alex’in olağanüstü futbol zekâsı ve Fenerbahçe’nin muhteşem alan savunması bu galibiyette de çok etkili oldu. Ayrıca Caner’in ilk kez bu denli etkili ve iyi oynaması da sarı lacivertliler için başka bir kazanç oldu.

iKiNCi SERi BAŞLADI

TARİHE geçen galibiyet serisine Bursaspor beraberliğiyle ara veren Fenerbahçe, artık ligin sonuna dek sürdürmek zorunda olduğu ikinci galibiyet serisine başladı. Bu serinin sonu Fenerbahçe için aydınlık olacaktır. Atıp tutanların dikkatine...

TOP 5

Profesör Alex de Souza’nın muhteşem asistleri.
Fenerbahçe orta sahasının ahengi ve bitmeyen enerjisi.
Eskişehir bandosu ve taraftarının renkli gösterisi sırasında, Es Es Bandosu’nun çaldığı İspanyol Rapsodisi’nin Güiza’yı yedek kulübesinde (!) coşturması.
840 kişilik Fenerbahçe taraftarının müthiş desteği.
Cüneyt Çakır’ın güven veren kararları.

MAÇIN 3 ADAMI

Alex - Caner - Gökhan
Yazarın Tüm Yazıları