Artık aşklarını saklamıyorlar

Beş yıldır birlikte olan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Ghade Şakir ile Chico Bouchikhi, saklanmaktan vazgeçti. Çift, ilk kez Kıbrıs’ta görüntülendi.

Haberin Devamı

Merhum hayırsever Semiha Şakir’in kızı Ghade Şakir, yaklaşık beş yıldır İspanya’nın dünyaca ünlü müzik grubu Gipsy Kings’in kurucusu Chico Bouchikhi ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen sevgililer, bugüne kadar yan yana görüntülenmemişti. Fransa’nın Cannes şehrinde, Ghade Şakir’in malikanesinde yaşayan ve zaman zaman ayrılıp barışma haberleriyle gündeme gelen çift, ilk kez önceki gün birlikte görüntülendi. Artık aşklarını saklama gereği duymayan Şakir ve Bouchikhi, objektiflere Kıbrıs Merit Otel’de poz verdi. Yeni yılı da Kıbrıs’ta karşılayan sevgililerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu...

BeeGee ile dans ve eğlence

Ülkemizde elektronik müziğin gelişiminde önemli katkıları bulunan DJ Birol Giray (BeeGee), bu gece Cihangir’deki Urban Lounge sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor. Giray, house’dan disco’ya uzanan çok özel “BeeGee Experience” setiyle misafirlerini eğlendirecek.

Haberin Devamı

Damien’in kelebekleri

İngiliz sanatçı Damien Hirst’ün 30 eseri, Türkiye’de ilk kez Portakal Sanat ve Kültür Evi’nde düzenlenen satışa açık sergide sanatseverlerle buluştu. Portakal Sanat ve Kültür Evi’nin sahibi Raffi Portakal ile kızı Maya Portakal’ın ev sahipliği yaptığı sergi büyük ilgi gördü. Açılışa katılanlar arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Güler Sabancı, Bülent Eczacıbaşı ve Nevbahar Koç da vardı. 31 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek sergide Damien Hirst’ün “Spin Paintings”, “Spot Paintings” ve “Pharmacy” adlı yapıtlarının yanı sıra pırlantalar, kelebek ve neşterleri bir araya topladığı “No Humanity” ve “No Remorse” de yer alıyor.

Mitolojik Aşklar

Türkiye’nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı “Evlilik Dünyası”, her yıl yapılan konsept çekimleriyle ses getiriyor. Bu yılki fotoğraf çekimini, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede yaptı. “Mitolojik Aşklar” temasıyla Arkeoloji Müzesi’nde yapılan çekimlerde masumiyetin ve aşkın sembolü olan gelinler objektif karşısına geçti. Gerede’nin fotoğrafları, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki Evlilik Dünyası Fuarı’nda sergilenecek. Yarın sona erecek fuarda ayrıca Hatice Gökçe, Banu Güven ve Çiğdem Akın da defile düzenleyecek.

Haberin Devamı

GECE KUŞU

Şampanya yemek uyumu

Kırmızı kurdelesi ve eşsiz tadıyla şampanyanın klasikleşen simgesi Mumm Cordon Rouge, Şişhane’deki X Restoran’da bir yemek daveti verdi. İKSV Genel Müdürü Görgün Taner’in ev sahipliği yaptığı davette, Şef Murat Karaduman tarafından şampanyayla uyumlu olarak hazırlanan lezzetler servis edildi. Şampanyalı yengeç risotto, deniz tarağı salata, lavanta ve armut sorbe, “beurre blanc” sosta ızgara levrek ve ananaslı ılık elma çorbası konukların beğenisini kazandı.

Yazarın Tüm Yazıları