Arif: 3 - Aykut: 2

İKİ günde iki maç seyrettim..

Haberin Devamı

İkisi de birbirine yakın hava ve saha koşullarında.. İkisinde de şampiyonluğa oynayan takımlar son 5 dakikaya yenik girdiler.. Birinde maçı bırakmayan, son saniyede de olsa galibiyeti alan bir takım vardı.. Diğerinde isteksiz, güçsüz, bir başka takım.. Bakmayın son dakikalarda Alex’le gelen gole.. Fenerbahçe dünkü maçta bulduğunu attı.. Ama Belediye yakaladıklarının üç katını kaçırdı.. Özellikle ilk yarıda Gökhan’ın boşalttığı alanı çok iyi kullandı Arif Erdem.. İkinci yarı rakibin solundan gelip sonuç aldı.. 3-2 yapmışsın rakip yarı alana geçip çoğalamıyorsun..
Kabul ediyorum.. Saha dışı faktörlere karşın Fenerbahçe çok iyi puan topladı bu sezon.. Ama giydiğiniz forma Fenerbahçe forması.. Çok çok iyi para kazanıyorsunuz.. Ülkenin en popüler insanları sizlersiniz.. Dışarıda ne olursa olsun, aklınız sahada kalmalı ve rakibinizden daha çok mücadele etmelisiniz..

Haberin Devamı

Lokavttaki NBA oyuncuları gibi

Holmen, Webo ve Doka dün müthiş oynadılar.. Yerli oyuncular da onları tamamlayacak performans gösterdi.. Bir gol atıp, bir de asist yapan Alex, Fenerbahçe için önemliydi.. Bienvenue takıma hareketlilik getirdi.. Ziegler istekliydi, o kadar.. Diğerleri lokavttaki NBA oyuncuları gibiydi..
Uzun lig maratonunda yenilgi almak da kötü oynamak da var doğal olarak.. Ama bunlar olurken futbol olarak takımın bir türlü istikrarlı bir çizgi yakalayamamış olması da düşündürücü.. İki takımın malzemesine ve oynadığı oyuna bakarsak maçta öne çıkan tablo netti.. Onu da başlığa bıraktım..

Yazarın Tüm Yazıları