Araba + köpek= 150 TL

Çiğdem Kayalı ile yaşadığı aşkla adını duyuran Uğur Güven’i İstanbul gecelerinde gördüm.

Haberin Devamı

Güven’e gece gezmesinde, sevgilisi Ayşegül Demir’le köpeği de eşlik ediyordu. Gece turunda uğradıkları mekanlara köpeği aldıramayan sevgililer ilginç bir uygulamaya imza attı. Daha önce sarhoş araba kullanmak istemeyenler için valelerin direksiyon başına geçtiğini çok görmüştüm. Ama Uğur Güven ve sevgilisi, arabalarında bıraktıkları köpekleri için gece boyunca özel vale tutması sanırım yeni bir trend başlatacak. Bu arada Güven’in valeye 150 TL verdiğini de öğrendim.

Dördüncü albüm

Ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın dördüncü albümü “Bosphorus Night”, önceki gün müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümde Bengü’nün “Artık Sevmeyeceğim”, Soner Sarıka-badayı’nın “Pas” ve Tarkan’ın “Sevdanın Son Vuruşu”nun yeni düzenlemeleri var.

Kokteyli yap partiye katıl

Tüm dünyada beklenmedik yerlerde, beklenmedik şekilde sıra dışı partiler düzenleyen J&B, yine ilginç bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Güney Afrika’nın göz alıcı şehri Cape Town’daki Ümit Burnu Kalesi, 25 Haziran’da J&B’nin ulus-lararası partisine sahne olacak. J&B Türkiye’den de 5 çift bu efsane partiye davetli olacak. Bunun için, 31 Mayıs’a kadar J&B Start a Party Türkiye facebook sayfasına girip yarışmaya katılmak şart.

Yaz mönüsü

Haberin Devamı

Bünyelerinde Sortie, Salomanje, Cento Per Cento gibi İstanbul gecelerinin en popüler adreslerini barındıran Eksen Group’un sahipleri Erol ve Varol Kaynar, Cento Per Cento’nun mönüsünü, Londra’daki ünlü Latium restoranın ortağı ve mutfak şefi Marizio Morelli’ye teslim etti.

Bacaklar başrolde

Eda Taşpınar’ın marka sözcülüğünü üstlendiği Braun Silk Epil’in tanıtım partisi önceki akşam, Kuruçeşme’deki El Beso’da yapıldı. Yer aldığı projelerde sevgilisi Bora Kozanoğlu’nun olmasını da şart koştuğunu duyduğum Taşpınar, sevgilisinin çaldığı davul eşliğinde oynarken bir hayli keyifliydi.

F1’in partileri de yarışıyor

F1 partileri hız kesmeden devam ediyor. Flavio Briatore, geçtiğimiz hafta Edition Otel’in içinde kapılarını açan Billionare Club’da Formula 1 öncesi bugün ve yarın parti verecek. Selim Hamamcıoğlu’nun bu yıl altıncısını düzenleyeceği ‘Racing Fever Party’si ise bu akşam Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi’nde yapılacak.

Kabare kraliçesi

Haberin Devamı

Buğulu sesiyle tanınan, sahnelerde kabare fırtınası estiren Ute Lemper, iki yıl aradan sonra yeni projesiyle İş Sanat’ta olacak. Marlene Dietrich’in varisi olarak görülen sanatçı, bu akşam “Last Tango in Berlin”le sahnede olacak.


 

Yazarın Tüm Yazıları