Ankara’ya underground club

İstanbul sosyetesinin gözde gençlerindendi Cem Feray. Eşi Lal Dedeoğlu’nu dansöz Zümre ile aldatınca bu ilişki bitti.

Daha sonra Ankara’ya yerleşti. Geride bıraktığımız yaz aylarını Antalya’da geçirdi, annesinin yanında otelcilik yaptı. Geçtiğimiz hafta Ankara’ya döndü ve sahibi olduğu underground club Twenty’yi açtı. Feray’ın Konya Yolu’ndaki eski un fabrikasını bozup yerine Ankara’nın en iyi gece kulübünü yapması, Bilkentli gençleri dans edecekleri bir yer bulamama sıkıntısından kurtardı. Açılış gecesi balerin dansçı Hazal şovuyla ilgi çekerken, DJ Tangun, DJ Serhan ve DJ Engin müzikleriyle konukları coşturdular.

İlk müşterisi

Rahmetli Egemen Bostancı’nın kızı Emine Bostancı imagemaker’lık yapmaya başladı. İlk müşterisi ise Hayko’nun şarkıcı oğlu Alex oldu. Geride bıraktığımız yaz aylarında Antalya’da sahneye çıkan Alex ile işbirliği yapan Emine Bostancı, Alex’i İstanbul gece hayatında hakettiği yere getireceğini ısrarla belirtiyor. Geniş çevresi sayesinde Alex’i kısa sürede aranılan sanatçılar arasına sokacağını söyleyen Emine Bostancı, şarkıcının önümüzdeki aylarda kasetinin çıkacağını da sözlerine ekliyor.

Buz’da caz

Kerem Görsev Trio ve Tufan Ünalp 9 Kasım gecesi Markiz Buzhol’da çalacaklar. Salı gecelerini caz müziği eşliğinde değerlendirmek isteyenler için Buzhol’de bu hafta Tufan Ünalp Quattro var. Tufan Ünalp Quattro’da; Kerem Görsev piyanoda, Volkan Hürsever kontrbasta, Cengiz Baysal davulda ve Tufan Ünalp vokalde cazseverlerle buluşacak. Buzhol’un caz programları her hafta Salı geceleri farklı konuklarla devam edecek...

Golcüden iftar

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, geçtiğimiz gece yakın arkadaşı Altan Çıldır’ın sahibi olduğu Mio Restaurant’ta takım arkadaşlarına 50 kişilik iftar verdi. Süzer Plaza’nın alt katında bulunan Mio Restorant’daki iftara aralarında teknik direktör Hagi, Suat Usta, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Mondragon, Baliç, Volkan, Sabri, Necati, Bülent Korkmaz, Song ve eşleri de katıldı. Berdan Mardini ve arkadaşları da iftar yemeği için Mio’daydı.

Güzel sunucu

CNN Türk’ün spor haberleri spikeri Burcu Esmersoy, pazar günleri Spor Exspress adlı programı Barış Kuyucu ile birlikte hazırlayıp sunuyor. Taraftarların interaktif katılım sağladığı böyle bir spor programını sunmanın çok eğlenceli olduğunu, işini severek yapmanın verdiği keyfi her zaman duyduğunu belirten Esmersoy, 1996 Japonya’da yapılan Kainat Güzellik Yarışması’nda da, Türkiye’yi temsil etmişti.

Anma günü

Haliç Üniversitesi, ‘Ulu Önder Atatürk’ün Edebiyete İntikalinin 66’ıncı Yıldönümü Anma Töreni’ni 10 Kasım Çarşamba günü Haliç Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek. Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu yapacağı konuşmada, Atatürk’ün Türk gençliği ve Türkiye Cumhuriyeti için yaptıklarını anlatacak. Konuşma sonrası Anıtkabir Fotoğraf Sergisi’nin gezilmesi var.

Çifte mutluluk

Dünyaca ünlü birçok kuruluşu bünyesinde bulunduran Anadolu Endüstri Holding’in ortaklarından Osman Yazıcı, bugünlerde çifte mutluluk yaşıyor. Yazıcı’nın Holding bünyesinde yer alan Coca Cola’nın halka açılması birinci mutluluğu. Diğer mutluluğu ise yeni yaşını eşi Meral Hanım ve kızları Nazlı’yla birlikte kutlaması. Yazıcı, Coca Cola kapağı şeklindeki pastayı keserken, mutluluk gözyaşlarına engel olamadı.

Biletler 50 milyon

Alternatif müzik yayını yapan FG 93.7, dans müziğinin dünyadaki en önemli yıldızlarını elektronik müzikseverler ile buluşturmaya devam ediyor. Radyo, FG Clubbing 2004 kapsamında, Trance ve House tarz müziğin dünyada yeni yükselen yıldızları M.I.K.E Push ve Markus Schulz da konuk olacağı bir davet organize edecek. 20 Kasım’da Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan davette, ünlü DJ’ler müzikleriyle gençleri coşturacak.

‘El hara’ sergisi

John Wreford’un ‘El Hara’ isimli sergisi Fototrek Fotoğraf Merkezi’nde 6 Kasım, saat 19.00’da açılacak. ‘Geçit’ anlamına gelen ‘El Hara’nın esin kaynağı Mısırlı yazar Naguib Mahfouz olmuş. Sergilenmeye başlanacak bu çalışma, insan ruhunun sıcaklığının ve saygınlığının ifade edilmesini ekonomik ve politik zorluklara rağmen ortaya koyuyor...

Gezelim görelim

Yaz aylarını Bodrum Türkbükü’ndeki evlerinde geçiren Canan Yaka-Ergin Ejder çifti, sezonun bitmesiyle İstanbul’a döndüler. Modacı Canan Hanım, haftada bir gelinlik siparişi alıyor. Sosyetemiz ve sanatçılarımız gelinliklerini ünlü modacıya diktirmek için sıraya giriyorlar. Fırsat buldukça da sosyal faaliyetlere vakit ayıran çift, geçtiğimiz hafta Maçka G-Mall’daki Cine-Bonus’ta film izlediler.

Türkiye’de bir ilk

Fantastik, etkileyici, heyecanlı, ürpertici ve dinamik teknoloji harikası olarak tanımlanan dijital 3 boyutlu sinema keyfi, Türkiye’nin ilk ve tek high definition sinema salonuna sahip olan İstahbul Cinebonus Maçka G-Mall’da başladı. ‘Mars The Cinema Professionals’ tarafından Garanti Mini Bank’ın sponsorluğunda Türkiye’ye ilk kez getirilen Dijital 3 boyutlu sinema, Almanya’dan sonra dünyada ikinci sırada yer alıyor. Özel ekranı ve gözlükleri sayesinde filmdeki aksiyonları derinliği olan sanal bar, gerçeklik duygusuyla bire bir hissetmelerini sağlıyor. Geçtiğimiz hafta bir kokteyle tanıtılan Dijital 3 boyutlu sinema keyfine katılan modacı Bahar Korçan, Mars The Cinema Proffesionals ortağı Muzaffer Yıldırım’a böylesi bir hizmeti İstanbul’da gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.
Yazarın Tüm Yazıları