Ankara-İstanbul hattı

Burak Hatipoğlu’ndan ayrıldıktan sonra Ankaralı işadamı Barış Demirok ile flört etmeye başlayan Süreyya Yalçın, Ankara-İstanbul arasında mekik dokumaya devam ediyor.

Yalçın, önceki gün İstanbul’daydı, çünkü bu kez sevgilisi onun yanına gelmişti. İkili, Kuruçeşme’deki Reina’da eğlendi.

Eczacıbaşı’nın helikopteri

Yaz ayları boyunca Bodrum’da tatil yapan birçok ünlü, yeni aldıkları yatlarla dikkat çekti. Ancak Eczacıbaşı Holding’in patronu Bülent Eczacıbaşı, ilgiyi helikopteriyle üstünde topladı. Bülent Bey, Cennet Koyu sırtlarındaki villasına önceki gün helikopteriyle geldi.

Yemek servisi

Akkök Holding’in patronu Ömer Dinçkök ve Türkbükü’ndeki Maki Otel’in işletmesini üstlenen eşi Ayşegül Dinçkök, bir süredir Bodrum’da tatil yapıyordu. Çift, geçtiğimiz hafta Yıldo’nun annesi Rukiye Hacer Benayyat’ın Karacaahmet Şakirin Camii’ndeki cenaze törenine katılmak için İstanbul’a geldi. Cenazenin ardından yeniden Bodrum’a uçan ikili, Türkbükü’ne demirli Single adlı motor yatlarında tatillerine devam etmeye başladı. Ayşegül Hanım, önceki gün eşine yemek servisi yaparken objektife takıldı.

Ortanca kardeş nerede

Kadın giyimin öncü markalarından Roman, 2009-2010 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıtmak ve iki günlük personel eğitimi vermek için Türkiye genelindeki 80’e yakın mağazanın yöneticilerini markanın Çekmeköy’deki showroom’unda ağırladı. Roman yöneticileri Turgut Toplusoy, Süleyman Toplusoy ve Suzan Toplusoy, eğitimin ardından yeni sezonu kutlamak için Sortie-Mirror’da davet verdi. Onlar Sortie’deki davete ev sahipliği yaparken, ortanca kardeş Muharrem Toplusoy eşi Ayşegül Hanım’la birlikte Joke Perestroyka’da eğlenmeyi tercih etti. Bunun nedeni ise, kardeşlerin yaklaşık dört yıldır küs olmaları...

Son konuk Mario Levi

Çırağan Palace Kempinski’nin Kalem Ajans’la birlikte düzenlediği, yazarlarla okurlarını buluşturan Çırağan Okumaları organizasyonunun son konuğu, Mario Levi oldu. Ünlü yazar, 30 yılı aşkın bir ayrılığın ardından 2000’li yılların başında İstanbul’da bir araya gelen altı arkadaşın hikâyesini anlattığı “Karanlık Çökerken Neredeydiniz?” adlı son romanından çeşitli pasajlar okudu. Hayranlarının sorularını da yanıtlayan Levi, daha sonra imza dağıttı.

Üç şarkıcı tek kutlama

Kurtköy’deki Via-Port Alışveriş Merkezi, açılışının birinci yılını bu akşam Bengü, Nil Karaibrahimgil ve Murat Boz ile kutluyor. Pop müziğin bu üç sevilen isminin arka arkaya sahne alacağı gecenin sunuculuğunu Şebnem Dönmez yapacak. Saat 19.00’da Bengü konseriyle start alacak organizasyon için Via-Port’un otoparkına dev bir sahne kuruldu.

Hoş geldin Barın bebek

YNG Grup Başkanı Hakan Yangın, baba oldu. Hakan Bey’in eşi Nazlı Hanım, önceki gün Amerikan Hastanesi’nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Yangın çifti, 3 kilo 200 gram doğan oğullarına ‘Barın’ adını verdi.
Yazarın Tüm Yazıları