Anısh Kapoor İstanbul’da

Akbank, kuruluşunun 65’inci yıldönümünü dünyaca ünlü sanatçı Anish Kapoor’un sergisiyle kutluyor.

Haberin Devamı

Anish Kapoor İstanbul’da adlı serginin Sakıp Sabancı Müzesi’nde, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliğinde düzenlenen açılış davetine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Dünya sanat çevrelerince yakından tanınan Sir Norman Rosenthal’in küratörlüğünü üstlendiği sergi, 5 Ocak 2014’e kadar görülebilir.

Arabesque’te eğlence

Hint asıllı İngiliz heykeltıraş Anish Kapoor, sergi açılışının ardından soluğu kız arkadaşı Sophie Walker ile Arabesque’de aldı. Sevil Sabancı’nın da eşlik ettiği çift, Arabesque’in gösteri ekibini ayakta alkışlarken, dansözlerle karşılıklı göbek attı.

Derin Tutku halı oldu

Ayşegül Dinçkök’ün “Derin Tutku” sergisi, şimdi de Paris’te... Sergi, “Paris Design Week” kapsamında halı markası Stepevi’nin Paris’teki mağazasında açıldı. Dinçkök’ün fotoğraflarından ilham alınarak üretilen halının da beğeniye sunulduğu serginin açılışına Türkiye’den Bettina Machler, Candan Kıramer, Evin Şaşmaz ve Mehmet Turgut da katıldı.

Haberin Devamı

Mutfak mini lezzetler büyük

Fenerbahçe’de hizmet veren butik kafe-yemek atölyesi Mini Kitchen by Hecha’da önceki gün mekânın işletmecisi Aslı İzgül, şef Burçak Ersen ve Hecha markasının yaratıcısı Yağız İzgül tarafından bir tadım daveti düzenledi. Hecha mutfak gereçlerinin de satışa sunulduğu mekânın mönüsündeki lezzetler beğeni topladı.

Eğlence hayatına yeni CEO

Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, bünyesinde Sortie, Cento per Cento, Salomanje, Limoncello, Kalamata gibi popüler adresleri bulunduran Eksen Group’un başına Alp Franko geldi. Eksen Group’un dünyaca ünlü Fransız cafe-brasserie markası Fauchon ile ortaklığında da etkili olan Franko, hedeflerinin Eksen Group’u Avrupa’da tanınan bir marka haline getirmek olduğunu söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları