Birileri düşmeden takın kapağı

ABONELERİMİZDEN olan Sn. Ersin Yıldırım bakınız ne diyor:

Haberin Devamı

Birileri düşmeden takın kapağı

“Yıldırım ilçesi Şirinevler Metro istasyonu girişinde, kaldırımdaki demir menhol kapağı birilerince çalınmıştır; çok üzüldüm. Ciddi çukuru ile birlikte günlerdir burası böyledir. Önlem olarak civardaki geri dönüşüm kartonunu yanı başına bıraktım. Bu eksikliğin görülmemiş olması da ayrı üzücüdür.”
Kesinlikle üzücüdür Sn. Yıldırım. Ancak altı üstü 8 -10 liralık haksız kazanç elde edebilmek için birilerinin canına kastedecek işe aracı olmak… Ve benzeri kamu mallarını satın alarak bu nasipsizlere destek vermek… Bu nasıl vicdan, bu nasıl ahlak!

TAŞLARIN YERİ ORASI MI?

Birileri düşmeden takın kapağı

Haberin Devamı

ESNAF okurumuz Sn. Sami T: “Uğraşılarınız sonucunda kaldırım bordür taşlarının üzerine dikilen taş toplar (Osmangazi İlçesi Şehabettin Paşa Cami civarı) gece olunca birilerince sökülmeye başlandı! Yetkililere duyurulur! Beraberinde köşenizde şarkı sözlerine de aşina olunca… Bu da benden gelsin lütfen. ‘Gecenin nemi mi düşmüş gözlerine’ Saygılarımla” diyor. Ayrıca fotoğrafa göre içinde fidan olması gereken kafes de boş...

YAKIŞMIYOR

Birileri düşmeden takın kapağı

OKURUMUZ Sn. Didem İnce bakınız ne diyor: “Orhaneli Sadağı Kanyonu’ girişine asılmış olan Şanlı Türk Bayrağımız ciddi anlamda yıpranmış durumdadır. Bu üzücü durum yakışmamıştır” diyor. Ve haklı da Sn. İnce. Orhaneli Belediyesi’nin önemlerine…

BURASI NERESİ?

Birileri düşmeden takın kapağı

OKURUMUZ Sn. Enis Sağlam: “Osmangazi İlçesi Hamzabey Mahallesi’ndeki adres tabelasına bakar mısınız lütfen? Burası 2. Murat Sokağı mı, yoksa Kaplıca Caddesi mi? Karar kılamadık! Çık çıkalım çardağa tekerlemesiyle yön bulmaya çalıştık. Tekerlemelere güvenirim ben!” diyor.

Haberin Devamı

HÜRRİYET BURSA YAZIYOR, SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

Birileri düşmeden takın kapağı

KAPATILDI AMA...

UMARIM NASİBİNİ ALSIN başlıklı yayımımızla birlikte (Nilüfer İlçesi Konak Caddesi) kazının örtüldüğünü ve de bisikletçilere o çalışma sonrasında nasip engeli(!) bırakılmış olduğunu gördüm. Buna şükür diyelim!

Yazarın Tüm Yazıları