Gözyaşlarımızı bitti mi sandın

GEÇTİĞİMİZ hafta son dakikalarda gelen golden sonra İsmail Kartal’ın döktüğü o göz yaşı, Beşiktaş karşısındaki F.Bahçe’nin en büyük motivasyonuydu kuşkusuz...

Haberin Devamı

Oyuncular o göz yaşının kıymetini bilircesine varlarını yoklarını koydular ortaya. Üstün olan F.Bahçe’ydi hep. Biraz Olcay’ın sağ tarafa geçmesi biraz da Necip’in kötü performansı F.Bahçe’nin işini kolaylaştırdı. Bilic, İsmail Kartal’ın takımına mı yoksa F.Bahçe’ye karşı mı bir taktik oluşturdu bilinmez ama derbide izlediğimiz takım gerçek F.Bahçe futbolu oynadı. Beklenildiği gibi (!) gerek Aziz Yıldırım’ın F.Bahçe idmanında Çebi’ye gönderme yapması, gerekse Orman’ın basın toplantısında dolaylı olarak Yıldırım’a gönderme yapması gerilimli derbi olacağını işaret ediyordu. Bir de bunun üzerine hakem Bülent Yıldırım’ın acemi yönetimi eklenince gerilim daha da tırmandı, kartlar havada uçuştu, Olcay kırmızı gördü, Beşiktaşlılar öfkelendi... Oysa o Beşiktaş taraftarı aylar önce F.Bahçelilerle omuz omuza Gezi kardeşliği yapmıştı. Biber gazına karşı birlikte göz yaşı akıtmışlardı... Ama bir demeç, arkasından bir demeç daha ne dostluk bıraktı ne de kardeşlik. Bu satranç oyununu anlayamayan herbir taraftar da haliyle etkilendi bu durumdan.

Haberin Devamı

EMRE HER ZAMANKİ GİBİ

İLK yarıda maçın en iyi oyuncularından biri Emre’ydi. 2. yarıda Emre’nin baldırının çekmediği bir maç izlemeyi umut ederken, Emre sekmeye başladı ve yerini Sow’a bıraktı. İşte o Sow, Emenike’ye ‘al da at’ dedi ama Emenike işte... İnanılmaz bir gol daha kaçırdı. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra ilk yarıda zevkle izlediğimiz F.Bahçe’ye bir şeyler oldu; ya İsmail Hoca yenilmekten korktuğundan ya da soyunma odasında bu duygusunu oyuncularına geçirmiş olma ihtimalinden, F.Bahçe de korkak futbol sergiledi. Ama F.Bahçe avantajı değerlendirdi ve kazandı. Sonuç olarak liglerin en iyi iki takımı bir derbiyi geride bıraktı ama geride çok da hasar bıraktı.

TOP 5

1-Fenerbahçe maçı kazanmayı haketti.
2-Bülent Yıldırım bu maçı yönetmeyi haketmedi.
3-Emre her zamanki gibi maçı tamamlayamadı.
4-Volkan harika kurtarışlarla maçın dönmesine engel oldu.
5-Töre’den sonra Olcay’ın kırmızı kartı Beşiktaşı bitirdi.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Volkan – Alper – Sow

Yazarın Tüm Yazıları