Amerikalı damat aileye girmiş

Leyla Alaton, sevgilisi Michael Harrell’i çocukları Atlas ve Eros’la tanıştırdı.

Haberin Devamı

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, 13 yıllık eşi Mehmet Günyeli’den boşandıktan sonra UPS Türkiye Genel Müdürü Michael Harrell ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sevgililerin birlikte çekilen ilk fotoğrafları da Kelebek’te yayınlanmıştı.
İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden sevgililer, ilk olarak geçtiğimiz ay İstanbul Modern’de düzenlenen Gala Modern’e birlikte katılarak aşklarını eşe dosta ilan etti. Alaton ve Harrell, geçtiğimiz hafta sonu da Etiler’deki Hillside’ın içinde yer alan Wings Cinecity’deydi.
El ele geldikleri sinemada “Anna Karenina” filmini seyreden sevgililer, romantik saatler yaşadı.
Bu arada duyduğuma göre Leyla
Alaton, ikinci baharı yaşadığı sevgilisi Michael Harrell’i çocukları Atlas ve Eros’la da tanıştırmış...

Haberin Devamı

Denizler temizlenecek

Deniz Temiz Derneği/TURMEPA’nın üyeleri, Four Seasons Otel’de bir araya geldi. Davette, derneğin 2013 projeleri konuşuldu. Ayrıca 18 Ocak’ta Four Seasons Otel’de dernek yararına açık artırma düzenleneceği duyuruldu.

Mutlu mesut

Oyuncu İlker İnanoğlu ile Mutlu Kimya’nın veliahtlarından Zeynep Mutlu’nun geçtiğimiz yaz başlayan aşkları doludizgin devam ediyor. Mutlu’nun İnanoğlu’nun ayaklarını öptüğü, Bodrum’da çekilen fotoğraflarıyla günlerce manşetlerden inmeyen sevgilileri geçtiğimiz hafta sonu Etiler Nusr’et’te gördüm. Evlilik hazırlığı yaptıkları konuşulan İnanoğlu ve Mutlu, baş başa çıktıkları yemekte hayli keyifli görünüyordu.

Asmalı’nın yenisi

Asmalımescit’te geleneksel el işlemeleri ile sedef ve gümüş işlemeciliğinin seçkin örneklerinin yer aldığı “Heritia” adlı bir mağaza açıldı. Zeynep Küçük Willems’ın ev sahipliğini yaptığı açılışa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Feryal Gülman ve BNG Kurucusu Nilgün Gülen de katıldı.

Balığın adresi

Rumelihisarı’ndaki İskele Restoran’ın işletmecilerinden Ertuğrul Pekgöz, Atlas adlı bir balık restoranı açtı. Pekgöz, mekânı balıkçılarıyla ünlü Arnavutköy’de, Erol Karagöz, Ömür Karataş ve Tolga Yücetürk’le birlikte hizmete soktu.

AJANDA

Lezzet festivali

Haberin Devamı

Mövenpick Hotel İstanbul, İsviçre Alpleri’nden gelen peynirlerle hazırlanan birbirinden leziz raklet ve fondü çeşitlerini beğeniye sunuyor. Lezzet festivali, 28 Şubat’a kadar Azzur Restoran’da sürecek.

Yazarın Tüm Yazıları