Amerikalı damat

Garanti Bankası eski Genel Müdürü Akın Öngör ile eşi Gülin Hanım’ı düğün telaşı sardı.

Çiftin Amerika’da eğitimine devam eden kızları Pelin Öngör, önümüzdeki temmuz ayında New York’ta evlenecek. Geçtiğimiz hafta Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Harvey Nichols mağazasının açılış davetinde rastladığım Öngör çifti, damadın Amerikalı olduğunu söyledi. Amerika’daki düğün aile arasında, az sayıda davetlinin katılımıyla yapılacakmış. Gülin Hanım, Pelin’in 2007’de okulunu bitireceğini, evlendikten sonra Amerika’da yaşamaya devam edeceğini /images/100/0x0/55ea8410f018fbb8f8850e5dsöyledi.

Türkbükü Nişantaşı’nda

Bodrum, Türkbükü’nün en gözde gece kulübü Ship a Hoy’un işletmecisi Cemal Yarar ve Türkbükü’ndeki tek canlı müziğin olduğu gece kulübü Güverte Bar’ın sahibi Gökhan Osgan, ortak oldular. Yarın, Maçka’daki eski Shu Bar’ın yerine gece kulübü açıyorlar. Shu Bar’ın eski sahibi Senem Çapa, Yarar ve Osgan’ın bu işte başarılı olacaklarını, Türkbükü’nün iki gözde lokalini işleten ortakların İstanbul gece hayatına renk getireceklerini söylüyor. "STNBL" adıyla hizmete girecek olan gece kulübünde Ferhat Göçer, Emel Müftüoğlu gibi isimler canlı performansla izleyenlerin karşısına çıkacak.

Vogue’da prestijli parti

Dünyanın en prestijli İskoç viski markası Chivas Regal, kışı özel bir parti ile karşıladı. Geçtiğimiz gece gerçekleşen "The Chivas Life Parti", İstanbul’un seçkin buluşma noktası Vogue’da yapıldı. İzzet Antebi, Berk Ekşioğlu, Yaprak Özdemiroğlu, Murat Erberger, Akasya Aslıtürkmen, Umut Elçioğlu ve Tony Teodoridis’in de aralarında bulunduğu, cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getiren davette, Chivas Regal içildi. Davetliler, ünlü DJ Michael Rutten’in müziği ile dans edip eğlenmenin keyfini yaşadı.

Tarkan evde sevgilisine bakıyor

Tarkan’ın sevgilisi avukat Bilge Öztürk, geçtiğimiz hafta dizinden ameliyat oldu. Öztürk, sevgilisi Tarkan’ın evinde istirahat ediyor. Öztürk’ün başından bir an olsun ayrılmayan Tarkan ise, sevgilisinin isteklerini yerine getirmek için çabalıyor. Tarkan’ın sevgilisine elleriyle çorba yaptığı, hatta dolma sardığını söyleyenler bile var.

Kızıyla sirkte

Adı Hülya Avşar’la anılan Sadettin Saran, tüm boş zamanlarını kızı Lal’le birlikte geçirdiğini söyledi. Geçtiğimiz hafta, Dolmabahçe’deki Küçük Çiftlik Parkı’nda kurulan dev çadırda dünyaca ünlü Sezar Sirki’nin ilk gösterisini kızıyla birlikte izleyen Saran, "Bugün Türkiye-İtalya maçı olmasına rağmen buradayım. Kızım, sirke gelmeyi çok istiyordu. Lal’in mutluluğu benim için her şeyden önemli. Her fırsatta onunla birlikte olmaya çalışıyorum. Bunun için bu gece buradayız" dedi. İngilizce eğitim gören Lal, babası gibi koyu bir Fenerbahçeli. Bu arada sirkteki cambazlar, Fener formasıyla gösteri yaparak Saran’a jest yaptılar.

10 milyon dolara yenilendi

Sheraton Çeşme 2007 yaz sezonu için yenileniyor. Bu yenilenme için 10 milyon dolar ayrıldı. Otel baştan aşağı komple yenilenmekle beraber, Avrupa’nın en görkemli Uzakdoğu konseptli spa merkezine de kavuşacak. Bununla beraber bin metrekare büyüklüğündeki vip odalar, lobby ve en önemlisi Ege bölgesinin en büyük, 1800 kişi kapasitelik ultra lüks kongre merkezi inşaa ediliyor.

Skalite ödülleri sahiplerini buldu

Skal International İstanbul tarafından önceki gece Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen bir törenle, Skalite ödülleri sahiplerini buldu. Saba Tümer’in sunuculuğunu yaptığı gecede Karayolu Taşımacılığı’nda Varan Turizm ve Oteller dalında ise Hilton Otel’i kalite ödülüne layık görüldü. Hilton Otel’in kalite ödülünü Hilton Otel Yiyecek ve İçecek Müdürü Hasan Sabuncu alırken Varan Turizm’in ödülünü ise Enis Pekuysal aldı. Eğlence Merkezi dalındaki ödüle ise Reina layık görüldü. Ödülü, mekanın işletmecisi Ali Ünal aldı.

Uzmanı pür dikkat dinlediler

Sosyal hayatın gözde kadınları, geçtiğimiz gün Harbiye’deki Banlieu’de düzenlenen bir toplantıyla 10 dakika içinde kırışıklık ve yaşlılık belirtelerini ortada kaldırdığı iddia edilen Freeze 24/7 ile tanıştılar. Toplantıya katılan hanımlar, dünyaca ünlü starlar Catherine Zeta Jones, Hillary Duff, Katie Holmes, Penelope Cruz ve Renee Zellweger’in kullandığı Free 24/7 anti-wrinkle krem ile Plump Lips dudak dolgunlaştırıcısı hakkında bilgi veren Amerikalı anti-ageing uzmanı Byron Donics’i pür dikkat dinlediler. Tanıtımda göze çarpan isimler arasında Elif Dürüst, Şirin Yalçın, Aslı Başar, Sevgi Gedikoğlu, Begüm Şen, Aslı Şen, Deniz Berdan, Ethel Baler gibi cemiyet hayatımızın ünlü isimleri vardı.
Yazarın Tüm Yazıları