Amerika’ya tanıttı

Amerikalı ünlü iş kadını, televizyon yapımcısı, yazar ve dergi yayıncısı Martha Stewart, geçtiğimiz yaz yaptığı İstanbul ziyaretinde yaşadıklarını, The Hallmark Channel Home kanalındaki “Martha Stewart Show”da izleyiciyle paylaştı.

Haberin Devamı

Stewart, İstanbul’a geldiğinde gezdiği Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı ve Boğaz’ın yanı sıra Metin-Zeynep Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu Ulus 29’a da programda geniş yer ayırdı. Hem mekanın ambiansına hem de sunulan yemeklerin tadına hayran kalan Stewart’ın Fadıllıoğlu çifti ve Ulus 29’un aşçısıyla yaptığı görüşmeler yayında yer aldı. Beş günlük Türkiye turunu kendisine ait marthastewart.com sitesinde de anlatan Stewart’ın bu sitesi, ABD’de en fazla ziyaret edilen ilk bin web sitesi içinde...

Sharapova ile tanışma fırsatı

TEB BNP Paribas WTA Championships’te mücadele etmek için İstanbul’a gelen, ancak sakatlığından dolayı turnuvadan çekilen ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova, bugün İsviçreli saat markası TAG Heuer’in yeni saati Formula 1 Lady modelinin tanıtımına katılacak. W Otel’de düzenlenecek davete katılan şanslı isimler, ünlü tenisçiyle tanışma imkânı bulacak.

Haberin Devamı

Aşk bitti dostluk kaldı

Önceki gün Akkök Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök ile Ortaköy’deki House Cafe’nin müdürü Serhat Demiral’ın ilişkilerine kaldığı yerden devam kararı aldığını yazmıştım. Ancak geçtiğimiz günlerde Dinçkök’ün çocukları Kaplan ve Mercan’la birlikte objektife mutlu aile pozları veren ikili, sadece arkadaşmış. Haberim üzerine bir e-mail yollayan Ayça Dinçkök, durumu şu sözlerle açıkladı: “Serhat’la çok dostça ayrıldık. Çocuklarımla da sıklıkla bir araya gelir. Artık sadece arkadaşız.”

Üç boyutlu eğlence

Kışın gelmesiyle birlikte yazlık eğlence mekanlarının yerini kışlık adresler aldı. İzzet Çapa’nın sahibi olduğu Maçka Parkı’ndaki Nahide de yerini Cahide’ye bıraktı. Üstelik yeni sezonda önemli değişiklikler var. “Dünya değişiyor, artık her şeyi üç boyutlu gör” diyen Cahide ekibi, bu sezon “Cahide 3D-Üç boyutlu gör” sloganıyla İstanbullular’a çılgın geceler yaşatacak.

Ajanda

Hayır için eğlence

The Edition Hotel’deki Gold Bar’da salı günleri düzenlenen Richie Rich partileri devam ediyor. Mekan, yarın da Richie’nin Haremi adlı partiye ev sahipliği yapacak. Partiden elde edilecek gelirin bir kısmı şehit ailelerine ve AKUT’a bağışlanacak.

Haberin Devamı

Tango gecesi

Beyoğlu Asmalımescit’in popüler adreslerinden Picante’nin sahibi Hakan Arat, turne için Türkiye’ye gelen Tango Feeling ekibini Şişhane’deki Gozo adlı restoranında ağırladı. Geçtiğimiz hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi’nde seyirciyle buluşan Arjantinli ekibin kurucusu ve kareografı Carolina Soler, baş dansçıları Pablo Sosa ve Mariela Maldonado’yla mekanı şenlendirdi.

Yazarın Tüm Yazıları