Amerika’da ev tutmuş

Derya Baykal, birkaç gün önce kızları Derya ve Ferhan’la Bodrum’da çıktı karşımıza...

Hep beraber tatil yapan aile, bu görüntüyü verdikten iki gün sonra ise Amerika’ya uçtu. Orlando’da yaz okuluna giden kızlarını yalnız bırakmak istemediğini söyleyen Derya Hanım, bir arada kalabilmek için orada birkaç aylığına ev tuttuğunu belirtti.

Mekan Oscar’ları sahiplerini buluyor

Gecce Mekan Oscar’ları töreni için geri sayım başladı. 4 Ağustos akşamı SuAda’da düzenlenecek organizasyonun sunuculuğunu Acun Ilıcalı üstlendi. Başarılı televizyoncunun esprili sunumuyla renk katacağı, toplam 80 dalda ödülün dağıtılacağı gecede sahneye çıkacak isimse Hande Yener... Ünlü şarkıcının, bu görkemli gece için bir sürpriz hazırladığı ve sahneye "Kırmızı Değirmen" (Moulin Rouge) filminden esinlenilerek hazırlanan kostümle çıkacağı da gelen haberler arasında.

Tetikte bekledi

Sıdıka Sabancı, uzun bir aradan sonra tatil için Bodrum’u seçti. Ancak bu tatil onu tedirgin etti. Çünkü, geçtiğimiz yıllarda boşandığı kuaför Uğur Heperol’un da orada yazlık evi olduğunu bilmek, eski eşiyle karşılaşmak istemeyen Sıdıka Hanım’ın huzurunu kaçırıyordu. Bu endişelerle birkaç gün sahilden uzak kalan Sabancı, sonunda deniz kenarına indi. Ama üzerindeki tedirginlik her halinden anlaşılıyordu.

Yöneticiler Boğaz’a açıldı

Bisse firmasının yönetici kadrosu, geçtiğimiz akşam kendileri için düzenlenen özel tekne gezisinde bir araya geldi. Yeşim Salkım’ın şarkıları eşliğinde Boğaz turu yapan ve geç saatlere kadar eğlenen isimler arasında Bisse’nin sahibi Mustafa Kefeli ile eşi Asiye Hanım da vardı. Çift, bir yandan gezinin tadını çıkarıp bir yandan da yöneticileriyle yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ivana kapandı

İnşaatçı Yurdal Sert’in eşi Ivana Hanım, birbirinden seksi bikinileriyle Bodrum plajlarında fırtınalar estirirdi. Ancak önceki gün tarzı ile herkesi hayrete düşürdü. Şimdiye kadar bikinilerin hep en minik modellerini seçen Sert, bu kez tercihini etekli bir mayokiniden yana kullanmıştı. Bu mayokiniyi onun tarzıyla bağdaştıramayanlar, değişimin nedenini çözemedi.

Şaka yollu taciz

Eda Taşpınar ile sevgilisi Nurettin Hasman’ın Bodrum tatilleri çok keyifli geçiyor. Onların bulunduğu her yerden kahkaha sesleri yükseliyor. İkiliye önceki gün de arkadaşları Senem Çapa ile birlikte Türkbükü’nde rastladım... Neşeleri yine yerindeydi... Muzurluğu üzerinde olan Taşpınar, bir ara kendini tutamayıp Hasman’ın kalçasını bile sıktı ve o an objektife işte böyle yansıdı. Eda Hanım, sonra da sevgilisinin bu şakaya misilleme yapacağından korkup kendini denize attı.
Yazarın Tüm Yazıları