Aman dikkat

Zeynep Fadıllıoğlu, geçtiğimiz gece annesi Yüksel Behlil’le katıldığı bir davette, davet alanına gitmek için "shutle" adı verilen mini araca bindi.

Patlayan flaşlar karşısında nasıl davranacağını çok iyi bilen Zeynep Hanım, o gün de kuralını bozmadı ve uygunsuz bir durumun ortaya çıkmasına engel oldu.

Dostlarını  uğurladılar

Geçtiğimiz hafta, solunum ve akciğer yetmezliğine bağlı sağlık sorunları yüzünden vefat eden sosyetenin sevilen siması Ahmet Kunt’un cenazesi önceki gün Fenerbahçe Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye Ahmet-Zeynep Kunt çiftinin kadim dostları Ela Koşar, Leyla Atalık, Güler Yiğit, Halil Değer, Ayşe Azizoğlu, Öner Tüzün, Hale Dicleli, Merih-Adnan Gürkaynak gibi ünlü isimler katıldı. Dostları arasında çok sevilen saygın bir işadamı Ahmet Kunt’un cenazesini taşıyanlar arasında Öner Tüzün ilk sırada yer aldı. Zeynep Kunt, taziyeleri kızları Renan, Revan ve damadı Gündoğan Bey’le kabul etti. Babalarını kaybetmenin şokunu yaşayan Renan ve Revan kardeşler, hayatlarından bir parçanın eksildiğini söylediler. Gündoğan Bey ise kayıplarının büyük olduğunu belirtti.

Senaryo bile yazdı

Tülin Şahin, 2 Ekim’de Beylikdüzü TÜYAP’ta gerçekleştirilecek Cebit Teknoloji Fuarı’nda Panasonic’in standında görev alacak. BKM Mutfak oyuncularından Eser Yenenler ve Ersin Korkut’un sunucu olarak yer alacağı Tekofaks Panasonic standında, ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül ve süper model Tülin Şahin, açılış gününe özel olarak planlanan bir şovla gerçek bir fotoğraf stüdyosunu fuara taşıyacak. Şahin, tiyatro dilinde anlatımla gerçekleşecek tanıtımın senaryosuna katkıda bulunmuş. Tekofaks’ın patronu Hande Bermek, Şahin’in yazdığı senaryoyu çok beğenmiş.

Markayı geri çektiler

Emirgan’da da kebap lokantası Kilisli’yi açan Mehmet Şahiner ve Özcan Karamahmutoğlu’na geçtiğimiz pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan Galatasaray-Kasımpaşa maçında rastladım. Maçı izleyip, bir yandan da yeni projeler hakkında konuşuyorlardı. Kilisli Palace’ın beyin takımı olan Karamahmutoğlu ve Şahiner, diğer ortakla aralarındaki görüş ayrılıkları nedeniyle markayı geri çekme kararı almışlar ve ortaklıktan ayrılmışlar.

Yeni bir otel

Yıldırım İnşaat, Anadolu Yakası’nın otel ihtiyacını karşılamak ve turizme ivme kazandırmak amacıyla ekim ayında Ümraniye’de Masi Otel’i açacak. Birbirinden farklı dizaynlı ve renklerden oluşan 40 odası, Osmanlı mutfağı ağırlıklı restoranıyla hizmet verecek olan otel, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 kilometre uzaktılta.
Yazarın Tüm Yazıları