Alışveriş şenliği

Bonubon.com’un “Yılbaşı Alışveriş Şenliği” etkinliğinde ünlü isimler de satış yaptı.

Haberin Devamı

Doğuş Grubu’nun en çok tercih edilen marka ve hizmetleri bir araya getirdiği e-ticaret sitesi Bonubon.com, yılbaşı öncesinde “alışveriş şenliği” düzenledi. 100 markanın katıldığı “Yılbaşı Alışveriş Şenliği” etkinliğine önceki gün Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus ev sahipliği yaptı. Sabahtan akşama kadar süren, 1000’den fazla ziyaretçinin katıldığı etkinlikte iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de açtıkları stantlarda satış yaptı. Kapı giriş ücretlerinden elde edilen gelir ise Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlandı.

Altın çadırı açılıyor

Atasay’ın Geleneksel Altın Çadır Günleri, bugün başlıyor. Her bütçeye hitap edecek pek çok ürünün maliyetine hatta bazı ürünlerin zararına fiyatlarla satışa sunulacağı Geleneksel Altın Çadır Günleri, Atasay’ın Yenibosna’daki fabrikasında 5-6-7-8 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Bu yıl ayrıca ilk kez İstanbul dışında Adana, Ankara ve Eskişehir’de de eş zamanlı olarak Altın Çadır Günleri gerçekleştirilecek. Geleneksel Altın Çadır Günleri için her gün Yenibosna metrobüs durağından servis hizmeti verilecek. Altın Çadır Günleri’nde İstanbul’da 10 TL’den 127 bin TL’ye kadar değişen fiyatlarla yüzük, kolye, küpe, bilezik olmak üzere binlerce ürün seçeneği bulunuyor.

Haberin Devamı

Şeffaf bankacılık

Akbank’ın bankacılık sektöründe en ileri teknoloji ürünleriyle tasarlanan yeni şubesi, Zorlu Center’da hizmete girdi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ile Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil’in ev sahipliği yaptığı açılışa Ahmet Nazif Zorlu, Yılmaz Ulusoy, Remzi Gür’ün de aralarında olduğu iş dünyasının patronları katıldı. Self servis hizmet alanı bulunan yeni şubenin şeffaf olan dekorasyonunu uluslararası tasarım şirketi Dragon Rouge yaparken, çalışanların imaj danışmanlığı Özlem Çakır’a, giysileri ise modacı Zeynep Tosun’a emanet edildi.

Hayatı roman

İşadamı Firuz Kurbanzade’nin eşi Deniz Kurbanzade, 2007 yılında çıkardığı “Geçmiş Suadiye’de Aşk” adlı romanla yazarlar kervanına katılmıştı. 2011’de “Minu-Aşk Bir Sürgün”ü yayımlayan Kurbanzade, üçüncü romanını da “Nergis’in Düşü-Bir Botan Masalı” adıyla okurla buluşturdu. Kurbanzade, Profil Yayınları’ndan çıkan bu yeni eseri önceki gün Park Şamdan’da tanıttı. Tanıtıma iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra Kurbanzade’nin kızı Volga Kurbanzade ve torunu Hazarhan da
katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları