Alışveriş partisi

“Isabel Marant for H&M” koleksiyonunun tanıtım gecesi, ünlü isimleri buluşturdu.

Haberin Devamı

İsveçli moda markası H&M, Fransa’nın ikonik markası Isabel Marant’la ortak koleksiyon hazırladı. “Isabel Marant for H&M” koleksiyonu, önceki gece Zorlu Center’daki H&M mağazasında tanıtıldı. Davetliler, koleksiyonu satış gününden önce inceleme ve satın alma fırsatını yakaladı. H&M Türkiye Genel Müdürü Thomas Coellner ve H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğindeki gece, Ayşe Kucuroğlu, Burcu Esmersoy, Bennu Gerede, Ahu Yağtu, Demet Kutluay, Begüm Şen, Indhira Taşpınar, Aslı Şen gibi tanınmış simaları bir araya getirdi. Davette ünlü DJ Gazali performans sergiledi.

Hayırlı tanıtım

Nuxe markasının ‘Huile Prodigieuse’ adlı ürünü, önceki gün Nişantaşı’ndaki W Otel’de tanıtıldı. Burcu Hanif ve Hülya Eltemur’un ev sahipliği yaptığı tanıtım davetine Siren Ertan Çarmıklı, Sanem Tezman, Zeynep Üstünel, Gülbin Simitçioğlu ve Sitare Akdilek’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Davetten elde edilen gelirle, Toplum Gönüllüleri Vakfı aracılığıyla beş kız öğrencinin bir sene boyunca üniversite eğitim bursu alması sağlanacak.

Parti zamanı

Haberin Devamı

Dijital müzik platformu Deezer, Türkiye’de yayın hayatına başlamasını önceki akşam Babylon’da verdiği partiyle kutladı. Gecede Sapan, Pinhani ve Hande Yener sahneye çıktı. Yener, “Volga Tamöz feat Hande Yener” projesi için yorumladığı “Biri Var” isimli yeni şarkısını ilk kez seslendirdi.

VIP pişti

Isabel Marant for H&M koleksiyonu için Los Angeles’ta da ‘alışveriş gecesi’ yapıldı. Sienna Miller, geceye Isabel Marant imzalı hırkayla katıldı. İstanbul’daki davette Burcu Esmersoy’un da üzerinde o hırkadan vardı.


Paha biçilemez koleksiyon

Tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir, Tuvanam markasının 2013-2014 kış koleksiyonu “Undart”ın tanıtımı için Nişantaşı A46 mağazasında davet verdi. MasterCard’ın “Paha Biçilemez İstanbul” projesi kapsamında düzenlenen davete, Demir’in yanı sıra MasterCard İletişim Müdürü Selin Selimoğlu ve MasterCard Pazarlama Müdürü Ceren Türkben Kaya ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Sitare Akdilek, Ahu Orakçıoğlu, Naz Elmas, Simay Bülbül, Hakan Öztürk gibi tanınmış isimler katıldı.

Haberin Devamı

Şov dünyasını buluşturdu

Organizasyon dünyasının tecrübeli ismi Banu Noyan, doğum gününü birlikte çalıştığı ünlülerle kutladı. Recep Aktuğ konseriyle başlayan, after party ile son bulan kutlamaya katılanlar arasında Haldun Dormen, Göksel Kortay, Deniz Akkaya, Çiğdem Tunç, Yonca Evcimik, Müge Anlı, Elif Güvendik, Emine Ün ve Ece Gürsel de vardı.

Telefonu elinden düşmedi

Yasemin Ergene, önceki gün Akmerkez’de objektife yansıdı. Cep telefonunu çıkarıp bir banka oturan ve dakikalarca mesajlaşan Ergene, bir süre de telefonda konuştu. Eski oyuncu, görüşmesi bittikten sonra bankamatikten para çekip kitap alışverişi yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları