Al Jamal’de göbek attı

Alem dergisinin Joke Perestroyka’da düzenlediği “Feel Like a Star” partisine katılan Alman oyuncu Nastassja Kinski, gecenin ilerleyen saatlerinde Al Jamal’e geçti.

Haberin Devamı

Pistin tam önündeki masada oturan yıldız, sergilenen şovu dikkatle izledi. Çevresindeki dansözlerin dansını da inceleyen Kinski, hemen uygulamaya geçti ve mekânı dolduranların alkışları eşliğinde göbek attı. Çok eğlendiğini söyleyen ünlü oyuncu, “Oryantal dersleri alacağım” dedi.

Evez’e Londra’dan davet

Ünü Avrupa’ya ulaşan İzmirli koreograf Öner Evez, geçtiğimiz yıl İtalyan Moda Federasyonu’ndan davet almış ve Milano Moda Haftası’nın açılış defilesini düzenlemişti. İki sezondur Paris Haute Couture Moda Haftası’nda Cengiz Abazoğlu defilelerinin koreografisini yapan Evez, Londra’dan da teklif aldı. Moda kulvarında Türkiye’yi başarıyla temsil eden Evez, 18-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Londra Moda Haftası’na katılacak.

Nice yıllara

Haberin Devamı

Ayşe Engin, yeni yaşını geçtiğimiz gece Bodrum-Türkbükü’ndeki 5 Oda adlı butik otelde kutladı. Ali Sayar’ın işlettiği otelin restoranında 37’nci yaşını kutlayan Ayşe Hanım’ın yanında, eşi Sinan Engin ve yakın arkadaşı Muzi de vardı.

Nikâh kasımda

Hürriyet’in Ankara Büro Müdürü Erdal İpekeşen’in yeğeni Burak İpekeşen, önceki gece nişanlandı. Satış pazarlama uzmanı olarak çalışan İpekeşen, Nakkaş-tepe’deki Bridge Restaurant’da düzenlenen törenle, Beyza Vardarlı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Vardarlı ile yerel seçimlerin yapıldığı 29 Mart’ta tanıştıklarını söyleyen İpekeşen, “Biz de kendi seçimimizi yapıp evlenmeye karar verdik” dedi. Çift, 22 Kasım’da nikâh masasına oturacak.

Çingeneler Bodrum’da

Flamenko müziğini dünyaya sevdiren Gipsy Kings grubunun kurucusu Reyes ve Baliardos ailelerinin oğullarından oluşan Gipsy Kings Family, bu akşam Bodrum-Torba’daki Casa Dell’Arte Residence’ın sahilinde müzikseverler ile buluşacak. 80’li yılların sonlarına doğru çıkardıkları “Bamboleo” albümüyle dünya çapında büyük bir başarıya imza atan Gipsy Kings’in yeni yüzü olarak tanınan Gypsy Heritage ve ekibi, Bodrum sahilinde unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Grup, repertuvarında Tarkan’ın “Vazgeçemem” şarkısının orijinali olan “No Volvere” gibi duygusal şarkılara da yer verecek.

Doğaya dönüş

Haberin Devamı

Çanakkale’de yaşayan genç ressam Selda Akça, Bozcaada’daki Armagrandi Hotel’de sergi açtı. Akça’nın kuş resimleri ve portrelerinin ağırlıkta olduğu sergi, 20 Ağustos’a kadar açık kalacak. Tuval üzerine yağlıboya ile yaptığı 25 eseri sanatseverlerin beğenisine sunan Akça, “Resimlerimin ana teması, kent yaşamı içinde boğulan insanın doğaya dönüşü” diyor.

Son parti

Bodrum’daki Bianca Beach, 16 Ağustos’ta “St. Tropez Beach Party” adlı bir parti düzenleyecek. Partide, Türkiye’nin en ünlü DJ’lerinden Suat Ateşdağlı performans sergileyecek. 18.00-20.00 saatleri arasında yapılacak bu etkinlik, aynı zamanda Ateşdağlı’nın Bianca Beach’teki son performansı olacak. Bu yüzden kaçırmamanızı öneririm.

Yazarın Tüm Yazıları