Aileler bir araya geldi

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, yaklaşık iki yıldır Ronit Gülcan ile birlikte.

Bettina Machler’den boşandıktan sonra sevgilisi Ronit Gülcan ile her yere birlikte giden Cem Bey’in ilişkisini, annesi Kathy Hanım’ın onaylamadığı konusunda dedikodular çıkmıştı. İki hafta önce Cem Hakko’nun Les Ottomans’da düzenlediği ve ünlü oyuncu Daniel Day-Lewis ile birlikte ev sahipliği yaptığı Grand Classics davetinde durumun hiç de konuşulduğu gibi olmadığı ortaya çıktı. O davette gözlerden kaçan bir ayrıntı vardı. O da, geceye Ronit Gülcan’ın annesi Vivien Hanım, babası Niso Bey ve erkek kardeşi Cefi Gülcan’ın da davetli olduğuydu. Gülcan Ailesi, ilk kez o gün basına yansımıştı. Gülcanlar ile Cem Hakko’nun annesi Kathy Hakko, bu davette bir araya geldi.

Faturalarını yatırdı

Başarılı sunucu Ebru Akel, boş zamanlarını dinlenmek, arkadaşlarıyla buluşmak ve günlük işlerini yoluna koymak için kullanıyor. Önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla bir kafede buluşan Akel, dostlarının yanından ayrıldıktan sonra bir bankaya giderek faturalarını yatırdı. Acelesi olduğunu söyleyen Akel, hızlı adımlarla otomobiline koştu ve oradan ayrıldı.

Oyunculuğa iyice ısındı

Sosyetik simalardan birçok isim son dönemde televizyonlarda boy göstermeye başladı. Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden "Yüz Güzeli" unvanlı Güliz Onursal da "Metropol Kafe" dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Dizide oynamakla yetinmeyen Güliz Hanım, kendisini oyunculuk alanında geliştirecek özel dersler alarak yeni mesleğine ne kadar önem verdiğini de göstermiş oldu. "Metropol Kafe"nin ardından bu kez "Kuzey Rüzgarı"nda rol alan Onursal, bu alanda ilerlemek istediğini söyledi.

Biz böyle mutluyuz

Eşi Yavuz Demir’i geçen yıl kanserden kaybeden Anna Demir, eşinin kuzeni olan işadamı Teoman Demir ile bir gece kulübünden çıkarken görüntülenmişti. Bu yakalanma anından sonra gündemden düşmeyen Teoman Demir’le konuştum. "Anna ile hayatımızın en mutlu günlerini yaşıyoruz" diyen Teoman Bey, "Evlilik ne zaman" soruma şu yanıtı verdi: "Biz işimizde de başarılıyız. Kimin ne söylediği de umurumuzda değil. Evlilik için bir tarih belirlemedik ama bayram sonrası olabilir. Bunu kimseden saklamayacağız. Özellikle hakkımızda çıkan haberlerin bir kısmından çok rahatsız olduk. Bizim birbirimizi sevmemiz ve mutlu olmamızdan önemli bir şey yok."

Sezona hazırlanıyorlar

Vakko Wedding’te gelinlik tasarımı yapan Marina Elhadef, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’na gelerek alışveriş yaptı. W markasının başarılı sahibi Rıfat Elhadef’in eşi Marina Hanım, alışveriş gezintisinde düz kesim siyah bir elbiseyle sade bir şıklık içindeydi. İlk olarak Dilek Ertek’in sahibi olduğu ünlü mücevher mağazası Tiffani&Co.’ya giden ve buradan mücevher satın alan Marina Hanım, daha sonra Vakko’ya uğrayarak sonbahar sezonu için gardırobunu yeniledi.

Teyzeye iftar ziyareti

Dilara Endican, sıcakkanlılığı ve sempatik kişiliğiyle dostları arasında çok sevilir. Yüzü daima gülen Dilara Hanım’a geçen hafta Bebek’te rastladığımızda büyük bir telaş içindeydi. Birkaç mağazaya giren ve hızlı bir şekilde alışveriş yapan Dilara Endican, daha sonra bir çiçek yaptırdı. Çiçekçi çıkışı konuştuğumuz Dilara Hanım, teyzesine iftara gideceğini, bu yüzden saatinde evde olabilmek için acele ettiğini söyledi.

Caffe Nero İstanbul’da

Avrupa’nın en popüler kafe zincirlerinden Caffe Nero, eşsiz İtalyan kahve kültürünü ve Akdeniz misafirperverliğini, İstinyePark’ta açılan ilk mağazasıyla İstanbullularla buluşturdu. Tüm kahve çeşitlerindeki Double Shot Espresso’su ve birbirinden lezzetli paninileri ile ünlü Caffe Nero, kişiye özel hizmet anlayışı ve Avrupa kafelerine özgü sıcak atmosferiyle konuklarına vazgeçilmez bir kahve deneyimi sunuyor.

Maç keyfi

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves, Avrupa’da NBA’ye olan ilgiyi artırabilmek için Efes Pilsen basketbol takımı ile geçtiğimiz hafta bir maç yaptı. AKP İstanbul Milletvekili Danışmanı Egemen Bağış da, çocukları Egehan ve Ecehan ile birlikte bu önemli maçı izlemek için tribündeki yerini aldı.
Yazarın Tüm Yazıları