Aileden izin çıktı

Zeynep Aslan, dört yıllık eşi İsmail Boyner’den boşandıktan sonra Burak Akkök ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ama o ilişki de yürümedi. İki yıl önce noktalanan bu beraberliğin ardından Aslan, mutluluğu Birhan Gencer’de buldu. Ama yine bir sorun vardı; ilk dönemlerde Gencer’in ailesi beraberliğe karşı çıktı. Geçen zamana rağmen bu itirazlar ikiliyi ilişkiden döndüremedi, Birhan Bey ayrılığa yanaşmadı. Aile de ister istemez durumu kabullendi. Geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda rastladığım Zeynep Aslan ve Birhan Gencer’in neşeleri yerindeydi...

Ağlatan sürpriz

Sinan Akıman’ın kız arkadaşı Işıl Sarraf, geçtiğimiz hafta yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte kutladı. Nişantaşı Centro’da verilen partide Tuğba Peksayar ile Müge Arnas da Sarraf’a sürpriz yapıp onun için özel bir pasta hazırlattı. Arnas ve Peksayar’ın üzerinde mumların yandığı pastayı masaya getirdikleri sırada çalınmaya başlanan ‘İyi ki doğdun Işıl’ şarkısı ile duygulanan Işıl Sarraf gözyaşlarına boğuldu.

Caz tutkunları

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu Babylon’da iki gece üst üste konser veren caz sanatçısı Jane Birkin’i, ikinci gecesinde çok sayıda ünlü isim izledi. İzleyiciler arasında yerini alan Füsun-Faruk Eczacıbaşı çifti cazı çok sevdiklerini, Jane Birkin gibi bir ismin İstanbul’a gelmesine çok sevindiklerini belirtti.

Yeni bir adres

Levent’teki Camelot Bar geçtiğimiz hafta açıldı. Mekanın sahibi Ahmet Mutafçıoğlu ile eşi Füsun Hanım, leziz yemeklerin yanı sıra mekanın sakin atmosferiyle de beğeni toplayacağına ve gece hayatında önemli bir yer edineceğine inandıklarını söylüyor.

Atina yolcuları

Gül Ergi, hayat arkadaşı Yücel Mergen’le önümüzdeki hafta Atina’ya gidiyor. Yılbaşı öncesi Atina’daki dostlarıyla christmas’ı kutlayacaklarını duyduğum Ergi ve Mergen, Atina dönüşünde ise dostları için yeni yıl partisi verecek. Çift, 40 kişinin davetli olduğu bu parti için şimdiden mekan arayışına da girmiş.

Kardeşine vitrin yaptırdı

Mücevher markası Maximilian, Yasemin Kamhi’nin ünlü sanatçı Paretto’nun eserlerinden esinlenerek hazırladığı yılbaşı vitrinini tanıttı. Davette, ünlü İtalyan tasarımcıların hazırladığı çarpıcı Maximilian yılbaşı koleksiyonu da beğeniye sunuldu. Kamhi ile geçtiğimiz yaz aylarından beri Maximilian’da çalışan kız kardeşi Ayşegül Gerçin’in ev sahipliği yaptığı davet, cemiyet hayatının tanınmış simalarını buluşturdu. Konuklar, Moet Chandon ikram edilen özel davette keyifli saatler geçirdi.

Bugün benim doğum günüm

Tülin Şahin, 27’nci yaşını bu akşam Ertekin’in Ortaköy’deki cafe’sinde kutlayacak. Nişanlısı Mehmet Özer’in isteği üzerine doğum gününü Cafe Des Theatre’da yapmaya karar veren ünlü mankenin partisine, Şahin’in Danimarka-Kopenhag’ta yaşayan ailesinin yanı sıra podyum dünyasının birçok ünlü isminin katılması bekleniyor. Bu arada konuklarını teker teker arayarak kendisine hediye seçmek için uğraşmamalarını söyleyen Tülin Şahin, herkesten şapka getirmesini istemiş.

O hep yalnız

Doluca şaraplarının sahibi Sibel Kutman hem çok başarılı bir iş kadını hem de güzelliği dillere destan... Bulunduğu ortamlarda zarafetiyle ilgi odağı olan Kutman, geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı’nın barındaydı... Her zamanki gibi o akşam da tek başına olan Sibel Hanım, birkaç saatlik eğlenceden sonra yine tek başına evine döndü.

Her akşam canlı müzik

Levent’teki Coco a Gogo, canlı müzik performanslarıyla eğlence tutkunlarına keyifli saatler vaat ediyor. Her gece canlı müzik yapılan mekanın programı ise şöyle: Salı, cuma ve cumartesi geceleri İhsan Kayral, çarşamba geceleri Aylin-Serdar ikilisi, perşembe akşamları ise Ece Berker... İhsan Kayral’la eğlenmenin son zamanlarda çok moda olduğunu da ekleyelim...

Umut Vakfı 10 yaşında

Geleceğin teminatı olan çocuk ve gençlerin silah ve şiddetten uzak, yurttaş olma bilincine sahip bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Umut Vakfı, 10 yaşını dolduruyor. Umut Vakfı Kurucu Başkanı Nazire Dedeman, bu sabah saat 11.00’de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Haliç Salonu’nda yapacağı konuşmada Umut Vakfı’nın 10’uncu yılında kuruluş amacını anlatacak.
Yazarın Tüm Yazıları