GeriAlışveriş Tatil çantanıza göre şampuan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tatil çantanıza göre şampuan

Tatil çantanıza göre şampuan

Fresh Line'dan seyahat çantanıza rengarenk katı şampuanlar.

Antik Yunan’ın gizli kalmış güzellik sırlarını geçmişten günümüze taşıyan organik güzellik markası Fresh Line, saç sağlığına ve bakımına önem verenlere tamamen el yapımı katı şampuanlarını sunuyor. Her saç tipine uygun özel olarak geliştirilen Fresh Line’nın küçük boydaki rengârenk katı şampuanları, seyahat çantasında akma riski yaşatmadan rahatlıkla taşıma imkânı sunuyor.

Doğal güzellik markası Fresh Line, çevresel faktörler, hava kirliliği, stres, yorgunluk, saça uygulanan kimyasal maddeler gibi nedenlerden dolayı yıpranan, canlılığını ve sağlığını yitiren saçlara tamamen el yapımı katı şampuanlarıyla özel bir bakım sunuyor. Fresh Line’nın bitki ve yağ özleriyle geliştirdiği sabun görünümündeki katı şampuanları, tüm ailenin kullanabileceği 9 farklı çeşidiyle; yağlı, kuru, cansız, yıpranmış, ince telli, kıvırcık, kepekli ve boya işlemi uygulanmış tüm saç tiplerine kaybettiği sağlığını geri kazandırıyor.

Fresh Line’nın katı şampuanları, SLS (Sentetik köpürtücü), silikon, zararlı kimyasallar, mineral ve hayvansal yağlar içermeyen ve saça zarar vermeyen tamamen doğal içeriğiyle saçı doğal parlaklığına kavuşturuyor. Seyahat ve tatil çantaları da içinde ideal olan katı şampuanlar, akmayan yapısı ve küçük boyutlarıyla kolaylıkla taşıma şansı sunuyor. Ufak boyutlarına rağmen, yıkama sıklığına bağlı olarak değişmekle birlikte yaklaşık iki-üç ay kullanım imkânı sunan sabun görünümündeki katı şampuanları, kullandıktan sonra kuru bir kapta muhafaza etmek ise ömrünü uzatıyor.

www.freshline.gr

False