GeriAlışveriş Tasarım Harikası Spiderpodium
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tasarım Harikası Spiderpodium

Tasarım Harikası Spiderpodium

Bu örümcek podyumlar, tüm taşınabilir el cihazlarına uyum sağlayacak.

Breffo Spiderpodium ve Breffo Spirdepodium Tabletler, akıllı telefonlarla birlikte tüm taşınabilir cihazları istenilen yerde ve istenilen pozisyonda kullanabilme olanağı sunuyor.

Taşınabilir cihazları sabitlemek adına bugüne kadar birçok aksesuar üretildi. Ancak Breffo Spiderpodium ile ilk defa bir aksesuar, esnek yapısı ile taşınabilir cihazları yolculuklar esnasında istenilen yere ve istenilen şekilde sabitleme olanağı sunuyor.
İki farklı boyutu olan ve çelik, plastik ve polipropilen materyallerinden üretilen Spiderpodium, tüm akıllı telefonlar, fotoğraf makineleri, navigasyon cihazları ve Mp3’lerde rahatlıkla kullanılabiliyor.

8 bacaklı bu örümcek podyumlar bugün ve gelecekte tüm taşınabilir el cihazlarına uyum sağlayacak şekilde dizayn edildi. Spiderpodium bugün piyasada bulunan en iyi seyahat aksesuarı olan Spiderpodium, taşınabilir el cihazları (iPod, iPad, iPhone, Blackberry, HTC, mp3 çalarlar, akıllı telefonlar) için en kullanışlı aksesuar.

İster Akıllı Telefon, İster Mp3, İster Fotoğraf Makinesi…

Spiderpodium günümüzün taşınabilir elektronik el cihazları kullanıcılarının ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı; 'her yere götür ve her yerde kullan' düşüncesiyle tasarlanan Spiderpodium evrensel, çok yönlü kullanımlı ve neredeyse her elektronik el cihazı ile bağdaşan bir yapıya sahip. Bu cihazlara örnek olarak tüm akıllı ve taşınabilir telefonlar, elektronik padler, mp3/4 çalarlar, oyun sistemleri, navigasyon sistemleri, taşınabilir projektörler ve fotoğraf makineleri gösterilebilir.

Spiderpodium ile hem fotoğraf makinenizi tripod olarak kullanabilir, hem telefonunuzu kolayca aracınıza veya bisikletinize monte edebilir hem de Mp3’ünüz için bir stand kurabilirsiniz. Her koşulda sizin en büyük rahatlığınız olmaya aday olan Spiderpodium’lar, aynı zamanda tarzınızı yansıtan en marjinal aksesuarınız olacak. 

False