GeriAlışveriş Sıkı Bir Cilt için StriVectin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sıkı Bir Cilt için StriVectin

Sıkı Bir Cilt için StriVectin

Gözle görülür bir sıkılaşma...

Daha sıkı ve genç görünümlü bir cilt mi istiyorsunuz? StriVectin sıkılaştırıcı krem ve serumlarıyla istediğiniz cilde kavuşabilirsiniz.

StriVectin-TL™ Sıkılaştırıcı ve Şekillendirici Yüz & Boyun Kremi ve Sıkılaştırıcı Yüz Serumu

Yaşlanmayı geciktirme konusunda klinik bir uzman olan StriVectin®, sıkılaştırıcı ve şekillendirici Serum & Krem ikilisinin kullanımında cilt tonu düzenleyici teknolojisi ile yaşlanma izlerini en aza indiriyor. Bilimsel olarak kanıtlanan etkinliği ile, StriVectin-TL™ Sıkılaştırıcı Yüz Serumu ve StriVectin-TL™ Sıkılaştırıcı ve Şekillendirici Yüz & Boyun Kremi, yüz hatlarının estetik bir operasyon geçirmişçesine, gözle görünür bir biçimde sıkılaşmasını ve daha genç görünmesini sağlıyor.

StriVectin-TL™ Sıkılaştırıcı Yüz Serumu

Benzersiz bir krem-jel dokusu olan bu ultra hafif serum, cildi sıkılaştıran ve tonu ile dokusunu yeniden düzenleyen etkin düzenleyici içeriğe sahip. Patentli NIA-114™ teknolojisi, cildin sıkılığını düzenliyor ve sarkmaları azaltıyor. Cilt hacmini geri kazanıyor.

StriVectin-TL™ Sıkılaştırıcı ve Şekillendirici Yüz & Boyun Kremi

Strivectin ailesinin bu önemli üyesi, yüz ve boyun hatlarında kullanılmak üzere etkin şekillendirici, ton düzenleyici ve nemlendirici maddelerden oluşuyor. Patentli NIA-114™ teknolojisi, cildin bariyerlerini güçlendiriyor, böylece elastikiyetini geliştirirken sıkılığını arttıyor ve sarkmaları gözle görünür biçimde azaltıyor. Sonuç, daha güzel bir tona sahip yüz ve boyun, yeniden belirginleşen yüz hatları…

StriVectin-SH™ Yenileyici Etkili Temizleyici

StriVectin® ailesinin bir diğer yıldız üyesi ise, StriVectin-SH™ Yenileyici Etkili Temizleyici. Cildi tüm kirlerden, yabancı maddelerden ve makyajdan nazikçe arındıran ve aynı zamanda cildin doğal bariyerine zarar vermeyen kremsi ve yaşlanma karşıtı yüz temizleyici, agresif temizleyiciler ve cildi soyma fikrini tamamen ortadan kaldıracak nitelikte bir ürün.

False