GeriEtkinlikler Sea Life’dan Babalar Günü’ne özel kampanya!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sea Life’dan Babalar Günü’ne özel kampanya!

Sea Life’dan Babalar Günü’ne özel kampanya!

Birbirinden ilginç ve bir o kadar da eğlenceli deniz canlılarıyla buluşma zamanı...

Avrupa’nın en büyük akvaryumlarından biri olan İstanbul SEA LIFE Akvaryum çocuklarıyla tadına doyulmaz vakit geçirmek isteyen babalara özel indirim kampanyası düzenliyor. 20 Haziran ve 21 Haziran Babalar Günü’nde internetten alınan İstanbul SEA LIFE Akvaryum biletleri, yanında çocuklarıyla gelecek babalar için yarı yarıya indirimli.

Birbirinden ilginç ve bir o kadar da eğlenceli deniz canlılarıyla buluşma zamanı

İçerisinde yüzlerce tür deniz canlısı, 83 metre ile İstanbul’un en uzun okyanus tüneli ve 15 türden 55 köpekbalığı ile Avrupa’nın en geniş köpekbalığı ailesi bulunan Avrupa’nın en büyük akvaryumlarından biri olan İstanbul SEA LIFE Akvaryum Babalar Günü’ne özel indirim kampanyası düzenliyor.

Forum İstanbul AVM’de bulunan İstanbul SEA LIFE Akvaryum, internetten alınacak biletlerde 20 ve 21 Haziran’da Akvaryum’a çocuklarıyla gelecek babalar için %50 indirim kampanyası düzenliyor.

Dev akvaryumda 100 milyon yıl öncesine ait deniz canlıları bulunuyor

İstanbul SEA LIFE Akvaryum’da 15 binin üzerinde deniz canlısı bulunuyor. Dinozorlar Çağı’ndan 100 milyon yıl önce dünyada olduğu düşünülen at nalı yengeci, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kaplan köpekbalığı, timsah avlayan kaplumbağa, piranalar ve rengarenk tropik okyanus balıkları Akvaryum ziyaretçilerinin görebileceği canlılar arasında. Sadece balık türlerinin görüldüğü değil, özel dalgıç gösterileri de izlenen ve ekosistemi koruma adına bilinçlendirme sunumları da yapılan İstanbul SEA LIFE’ta istenirse balıklarla dolu dev bir akvaryumda yapılan dalış aktivitesine de katılınabiliyor.

İstanbul SEA LIFE Akvaryum haftanın 7 günü ziyaret edilebiliyor. Ayrıntılı bilgi ve indirimli bilet www.visitsealife.com/istanbul adresinden alınabiliyor.

False