GeriEtkinlikler Pantene ile saç fırçasıyla barışma zamanı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pantene ile saç fırçasıyla barışma zamanı!

Pantene ile saç fırçasıyla barışma zamanı!

Güzel oyuncu Bergüzar Korel saç fırçasıyla nasıl barıştığını anlattı!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin dünya lideri saç bakım markası Pantene’in marka elçisi Bergüzar Korel, 05 Ağustos Çarşamba günü W Hotel’de gerçekleşen lansmanda saç fırçasıyla nasıl barıştığını anlattı.

Pantene, Yeni Saç Dökülmelerine Karşı Koruma Serisi ile tüm kadınları saç fırçalarıyla barışmaya davet ediyor. Pantene’in yeni serisinin lansmanında basının karşısına çıkan Pantene’in marka elçisi Bergüzar Korel tüm kadınlara saçlarını taramaktan ve diledikleri gibi şekillendirmekten çekinmemeleri gerektiğini vurguladı.

Pantene ile saç fırçasıyla barışma zamanı

Saçlarının beğenilmesinin onu çok mutlu ettiğini söyleyen Korel; “Saç fırçalarında kalan saç telleri tüm kadınları mutsuz eder. O kötü görüntüyü eminim hepiniz biliyorsunuz. Bunun çözümü ise, saçları daha az taramak değil! Doğru ve güçlü bir saç bakım rutiniyle saç fırçanızla barışabilir, sağlıklı görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Saçlara yüzeysel değil, hücresel düzeyde etki eden Pantene’in yeni şampuan ve saç bakım kremini kullanıyorum ve koparak dökülmelerden korkmuyorum. Saç fırçamı dilediğim gibi özgürce kullanarak saçlarımı şekillendiriyorum” dedi.

Lansman günü saçlarını P&G Beauty Saç Stilisti Önder Tiryaki’ye emanet eden Korel, Önder Tiryaki’nin de saçlarını çok sağlıklı ve güçlü bulduğunu söyledi.

False